• Forside
  • Nyheder
  • Nicolai går fra Himmelbjerget til Skagen for at støtte ordblinde
30 december, 2021 Nyheder

Nicolai går fra Himmelbjerget til Skagen for at støtte ordblinde

Nicolai Mølgaard kæmper for mere effektiv indlæring for de ordblinde. Han tror på styrken hos børn og unge med ordblindhed og indlæringsvanskeligheder, og vil gennem sin gåtur fra Himmelbjerget til Skagen vise, hvordan en effektiv kombination mellem mental og fysisk styrke kan hjælpe os med at opnå vores mål.

Ordblindhed har i mange år været et stort tabu i Danmark. Ofte er ordblinde børn blevet forvekslet med at være mindre begavede eller ude af stand til at gennemføre en uddannelse. Det har Nicolai oplevet på egen krop. Lige fra folkeskolen mødte han lærere der så opgivende på ham og sagde at de ikke kunne lære ham noget, mens en underviser på hans videregående uddannelse gav ham besked om, at han ikke ville kunne gennemføre – Men på trods af modgangen kom Nicolai igennem uddannelsen med opløftet selvtillid.

Nu vil han hjælpe unge med at få en bedre skolegang gennem fokus på alt det de kan, og hvordan de kan få mere energi til effektiv indlæring samt et bedre overskud. Han vil vise hvordan mental styrke er nøglen til at opnå sine mål og udleve sine drømme – Helt uden begrænsninger.  

Du kan være med til at bidrage

Turen til Skagen starter her – Ved tårnet på Himmelbjerget.

Nicolai søger lige nu sponsorer til at støtte hans projekt. Pengene vil gå til bedre uddannelse af ordblinde børn og unge. Det er også muligt at støtte projektet ved selv at gå turen sammen med Nicolai og skabe opmærksomhed omkring de ordblinde og deres behov.

Vandreturen begynder ved tårnet på Himmelbjerget den 27. februar og strækker sig over 5 dage, hvor han vil gå 8 timer om dagen. Nicolai træner op allerede nu og giver sin fulde indsats for at slå et slag for ordblinde børn og unge, der bliver misforstået.

Du vil kunne følge turen, samt læse mere om Nicolai og om projektet på nedenstående adresser: