04 april, 2024 Nyheder

Mette har 25 års jubilæum hos Meny Skagen

Mette Nielsen kan i disse dage fejre intet mindre end 25 års jubilæum hos Meny Skagen.

Hun startede helt tilbage i april måned 1999 og har i manges øjne været i supermarkedet al den tid man kan huske.

Hun startede i sin tid ved Aktiv Super hos Købmand Johnny Sørensen og hans nu desværre afdøde kone Else Meibom, som året før, i 1998 havde overtaget det der indtil da havde heddet Hedebo Centeret.

10 år inde i Mettes karriere hos Aktiv Super skiftede Supermarkedet navn til Super Spar. allerede året efter skiftede kæden atter navn til EuroSpar.

I 2015 blev EuroSpar så til Meny, som vi kender det i dag og 1. januar 2023 gav Købmand Johnny Sørensen så stafetten videre til den nuværende købmand Thomas Hjørnet.

det er dog ikke kun navnet på butikken og købmanden der har skiftet navn. Johnny Sørensen har nemlig udviklet og udvidet butikken af flere omgange gennem årene.

Dermed har både butikken og lageret haft vokseværk, samtidig med at der er udvidet med først en mindre delikatesse, senere en større, kombineret slagter og delikatesse samt eget bageri, ligesom at Meny den dag i dag uden tvivl har byens absolut største vinafdeling.

Mette har været en del af det hele og er- og har altid været en livsvigtig nerve og uundværlig del af teamet – dengang som nu.

Hun spreder altid godt humør og er altid klar til at hjælpe kunderne på rette vej mm.

Meny vil med andre ord ikke være det samme uden Mette på holdet – og det vil stamkunder såvel som medarbejdere uden tvivl skrive under på.

Fejrer jubilæet med manér

Købmand Thomas Hjørnet ønsker at fejre Mettes store dag med manér og har således stablet en jubilæumskonkurrence på benene på butikkens Facebookside.

Her kan man udover et morgentilbud bestående af 10 lækre og hjemmebagte rundstykker samt 1 stk stort wienerbrød, også vinde en kæmpe æske med 150 L’OR kapsler til Nespresso®.

Du deltager i konkurrencen lige her

Købmand Thomas Hjørnet ønsker Mette stort tillykke med jubilæet og håber at folk vil ligge vejen forbi og ønske jubilaren et stort tillykke med det store jubilæum.

Lørdag aften fejres hun under lidt mere private omstændigheder af mere end 20 faste medarbejdere hos Meny Skagen.

Her fra Skagen Nyt skal ligeledes lyde et stort tillykke til Mette med hendes 25 år hos Supermarkedet på Doggerbanke 2 i Skagen!