• Forside
  • Nyheder
  • Magisk Sankt Hans hos Apéro: 46 gæster blev forkælet af Michel Michaud og køkkenchef Benoit Stas
27 juni, 2025 Nyheder

Magisk Sankt Hans hos Apéro: 46 gæster blev forkælet af Michel Michaud og køkkenchef Benoit Stas

Der var sommerstemning, gode historier og franske delikatesser i topklasse, da Apéro Bistro & Champagnebar i Skagen i mandags slog dørene op for årets Sankt Hans-arrangement.

Bag gryderne og ved bordene stod ingen ringere end gastronomiens levende legende Michel Michaud, der sammen med Apéros køkkenchef Benoit Stas havde sammensat en helt særlig 3-retters menu til lejligheden. Med 46 glade gæster i huset blev det en aften fyldt med små anekdoter, gode grin og ikke mindst smage, der matchede både Skagen og midsommerens lyse nætter.

Aftenen startede med champagne og snacks i Apéros hyggelige rammer, inden gæsterne satte sig til bords og lod sig forkæle med Michauds menu – særligt komponeret med tanke på sommer, Skagen og Sankt Hans. Mange benyttede sig også af muligheden for at tilkøbe en nøje udvalgt vinmenu, ligesom flere havde pakket champagne i net for at tage den med til bålet på Sønderstrand senere på aftenen.

At kombinere god mad, gode historier og nærværende værtskab er blevet et særkende for Apéro, og Sankt Hans blev ingen undtagelse.

For dem, der ikke nåede med denne gang, er der heldigvis rig mulighed for at opleve Apéros særlige univers hen over sommeren.

Hver uge præsenterer køkkenchef Benoit Stas nemlig en ny 3-retters menu, der hylder det bedste fra det franske køkken – serveret i uformelle og charmerende omgivelser midt i Skagen.

Læs mere og book bord: www.aperoskagen.dk

Aftenen i billeder