• Forside
  • Nyheder
  • Lokale stjerneskud klar til at indtage Skagen Festivalmed to koncerter
19 juni, 2024 Nyheder

Lokale stjerneskud klar til at indtage Skagen Festivalmed to koncerter

Det unge fremstormende band SECOND HAND har rødder i Skagens musikmiljø. Og nu er de 5 medlemmer klar til at sætte deres præg på Skagen Festival med to spektakulære koncerter den 4. og 5. juli. Bandet bringer deres unikke elektroniske pop/rock-lyd til byen, hvor de tidligere har høstet stor ros for deres liveoptrædener.

Torsdag i uge 27 vil SECOND HAND fyre op under Torvescenen kl. 17:15, mens de dagen efter står klar på Spar Nord-scenen i Skagen Kultur- og Fritdscenter kl. 19.

Bandets forsanger Mathias Vestergaard og guitarist Thomas Hartmann er begge opvokset i Skagen og har brugt det meste af deres ungdom i det nordjyske musikmiljø.

“Mathias og jeg spillede på festivalen i 2012 med vores musikskoleband, og nu skal vi spille igen 12 år senere med vores egen originalmusik,”

– Fortæller Thomas.

Sammen med tre venner fra Aalborg skaber de elektronisk pop/rock med en fusion af ungdommelig nostalgi og et moderne elektronisk touch.

Sangene spænder bredt, så der er noget for enhver smag at se frem til. “Vi siger jo lidt uofficielt, at vi laver musik til alle og deres mødre,” lyder det med et glimt i øjet fra Thomas.

Finale og flotte anmeldelser

SECOND HAND har tidligere imponeret i Aalborgs Band Battle-finale, ligesom de har varmet op for populære kunstnere som Jung og Drew Sycamore i Skovdalen.

Deres optrædener i Skagen, herunder under Skagen Museums havefest, har indbragt dem rosende anmeldelser fra flere nordjyske medier.

Nu vender bandet imidlertid tilbage til Skagen for at kulminere det sidste års hårde arbejde.

“Vi glæder os helt vildt til at repræsentere vores hjemby ved årets festival, og vi håber, at folk har lyst til at komme og opleve det show, vi har arbejdet på i det sidste år,”

– Slutter Mathias.

Fredag aften deler det unge band Spar Nord-scenen med de etablerede musikere Peter Sommer og Søren Huss, hvilke også kan opleves på samme billet som SECOND HAND-koncerten.

Billetter til torsdag den 4. juli på Torvescenen kan købes ved indgangen for 100 kroner. Billetter til fredag den 5. juli i Skagen Kultur- og Fritidscenter kan købes online lige her.