12 maj, 2022 Nyheder

Lokal mægler i Skagen hyldet som nr. 1

Ejendomsmægler Ole Bo Nielsen fra EDC Ole Bo i Skagen kan godt være stolt – og det er han da også. På en netop afholdt konference hyldede man nemlig de EDC-butikker, der klarer sig absolut bedst i deres lokalområde, og denne gang skulle hele 78 ud af EDC’s 235 butikker fejres. Blandt de butikker, der fik æren af at modtage en statuette som symbol på det fine resultat, var EDC Ole Bo Skagen.

– For mig er statuetten et bevis på, at vores kunder er glade for os, og det har gjort os til den mest sælgende ejendomsmægler i Skagen. Det er vi meget glade for og stolte af, for det vigtigste for os er at have tilfredse kunder. Det er jo hele forudsætningen for at opnå de fine salgstal, siger Ole Bo og giver straks æren videre til sine dygtige medarbejdere: – Jeg har heldigvis en flok dedikerede mennesker omkring mig, der hver eneste dag gør sig ekstremt umage for vores kunder, så placeringen som nr. 1 er absolut en holdindsats.

For at blive udpeget som nr. 1-butik skal man gennem en rullende 12-månedersperiode have solgt flere boliger end nogen anden ejendomsmægler med adresse i samme område. Der er stor åbenhed i branchen, og derfor kan samtlige ejendomsmægleres salg ses på boligsiden.dk. – Når alle interesserede kan følge med i vores salg, skaber det selvfølgelig en trang til hele tiden at gøre sig ekstra umage for lige sælge en bolig mere. Vi er jo trods alt konkurrencemennesker, og vi får alt andet lige tilfredse kunder ved at sælge, siger Ole Bo.

I alt 78 ud af EDC’s 235 butikker blev kåret som størst i deres respektive område. Da nogle områder deles af flere EDC-butikker, er det dog kun 203 butikker, der reelt har mulighed for at blive nr. 1. De 78 kårede butikker svarer til 38 pct. af dem, der har muligheden – og mange af disse har vundet flere gange: – Vi er umådeligt tilfredse med, at vi er en del af de 38 pct. af vores butikker, der er de mest sælgende. Der er 4 store mæglerkæder i Danmark og en række mindre, så konkurrencen er hård, og vi har mange dygtige kolleger. Derfor bliver vi selvfølgelig ved med at være på tæerne, så vi forhåbentlig beholder placeringen til næste år.

EDC er den eneste af de store mæglerkæder, der ikke er ejet af en bank eller et realkreditinstitut. EDC er en selvstændig kæde, der ejes af mæglerne.

Foto:  fra venstre Brian, Ania, Ole Bo og Max