11 maj, 2024 Det sker

Lørdag: Veteranmotorcykler indtager Skagen

Lørdag er Maskinrummet målstregen for en stor gruppe veteranmotorcykler som deltager i det der kaldes Skagensløbet.

Den 58. Udgave af Skagensløbet startede torsdag morgen i Københavnsområdet – nærmere bestemt Brøndby.

De seneste par dage er dermed gået med at køre på tværs af- samt op igennem Danmark. Nu mangler de mange deltagere og deres veteranmotorcykler så bare den sidste etape fra Mors til Skagen.

I år er den yngste motorcykel der deltager i løbet 90 år – den ældste er derimod 104 år og stammer således helt tilbage fra 1920.

På deltagerlisten er det tydeligt at se at det er deltagere fra hele landet- herunder også lokale som Søren Aaen og Per Bay Rasmussen fra Ålbæk.

De mange veteranmotorcykler er planlagt til at komme i mål ved Maskinrummet kort før kl. 15.30 og interesserede er mere end velkommen til at kigge forbi – bemærk dog at der kan ske forskydninger i tidsplanen, da det er veteranmotorcykler der er med at gøre her.

Lørdag summer Maskinrummet af liv – for udover de mange veteranmotorcykler der ankommer i eftermiddag, så får motormuseet også besøg af to motorcykelklubber.

Grundet den heftige aktivitet har Maskinrummet valgt ikke blot at forlænge åbningstiden til kl. 18, men også at at opsætte en ekstra bar udenfor, således at der både kan købes kolde forfriskninger her, indenfor i receptionen samt i pølsevognen hvor du ligeledes kan få stillet sulten.

Læs mere om Maskinrummet eller Skagensløbet