• Forside
  • Kultur
  • Livet er fyldt med små mirakler – oplev dem på Kappelborg!
20 september, 2022 Kultur

Livet er fyldt med små mirakler – oplev dem på Kappelborg!

Paolo Nani Teater opfører i samarbejde med Limfjordsteatretbforestillingen ”Livers små mirakler” på Kulturhus Kappelborg.

”Meningen med livet er så enkel, at det nærmest er svært at forstå”.

– Sådan lyder undertitlen på forestillingen ”Livets små mirakler”, men måske kommer du et lille skridt nærmere på meningen med det hele. Og hvis ikke, så pyt. Du er blevet godt underholdt imens.

I ”Livets små mirakler” eksperimenterer Paolo Nani med et nyt, originalt scenisk formsprog, nemlig en forening mellem billedkunst og skuespil. Nani er oprindeligt uddannet billedkunstner, inden han valgte at fokusere på teatret. Her kombinerer han de to kunstformer.

Scenens bagtæppe er en storskærm, hvorpå Nanis tegninger projiceres, mens han skaber dem. Kombineret med Paolo Nanis velkendte ordløse, udtryksfulde kropssprog, gør han de tegnede figurer levende foran publikum. Det sceniske udtryk fuldendes af en fantastisk lydside.

I ”Livets små mirakler” møder du en ensom karakter, en tegner, der synes at lukke sig inde i den lille verden, der udgøres af hans atelier. Men det er svært at abstrahere helt fra de lyde, der trænger ind fra den omgivende virkelighed, især lydene fra nabohuset. Vekselvirkningen mellem den ydre virkelighed og tegnerens univers får en bevægende livshistorie til at udfolde sig.

På rollelisten finder du kun Paolo Nani og guldfisken Bob, men tro mig, det er helt tilstrækkeligt!

Paolo Nani er et lille, men verdenskendt teater fra Vordingborg, der har en række succesfulde produktioner bag sig, bl.a. ”Brevet”, ”Kunsten at dø” og ”Jekyll on Ice”. Det visuelle, ordløse og humoristiske formsprog har givet Paolo Nani stor popularitet både i Danmark og internationalt. Flere anmeldere har udråbt ham som en af verdens bedste komiske skuespillere. Han har optrådt i over 50 lande i hele verden.

”Livets små mirakler” kan opleves på Kappelborg torsdag 29. september kl. 19.30.

Du finder som altid mere info samt billetter på www.kappelborgskagen.dk