• Forside
  • Nyheder
  • Kop & Kande markerer generationsskifte med reception
14 oktober, 2022 Nyheder

Kop & Kande markerer generationsskifte med reception

I sommers, nærmere bestemt d. 1. Juli, overtog Anne-Mette og Michael Nielsen officielt Kop & Kandes butik i Skagen.

Her solgte de nu tidligere ejere – Jette og Bjarne Nielsen nemlig den sidste del af butikken til netop Anne-Mette og Michael.

Derfor inviterer de i dag, fredag d. 14. Oktober fra kl. 14 – 18 alle leverandører, samarbejdspartnere samt venner af huset til reception i butikken hvor de vil byde på lidt godt til ganen.

Drives videre i sanme ånd

Det er Anne Mette som sammen med hendes dygtige og engagerede medarbejdere har sin daglige gang i butikken.

Det er da også langt fra tilfældigt at det er lige netop Anne-Mette som står i spidsen af butikken til dagligt. Hendes passion indenfor isenkram kombineret med hendes 24 års erfaring hos Kop & Kande Skagen gør nemlig, at hun kender butikken ud og ind.

Læg dertil det gode varesortiment, den altid gode service og det gode humør der altid rammer en når man træder ind i butikken – så er du godt på vej mod den succes som butikken jo allerede er den dag i dag.

Anne-Mette og Michael ønsker i forbindelse med købet også at rette en stor tak samt ros for den store indsats som Jette og Bjarne har ydet, dels for handelslivet i Skagen generelt, men naturligvis især for Kop & Kande i Skagen gennem årene.

Hun understreger desuden at der er tale om et helt naturligt generationsskifte og ønsker i samme ombæring god vind fremover til Jette og Bjarne.

Derudover ønsker de også at understrege at butikken vil blive drevet videre i samme ånd som Jette og Bjarne har lagt for dagen.

Skagen Nyt ønsker Anne-Mette og Michael tillykke med overtagelsen af butikken og ønsker både dem samt Jette og Bjarne alt det bedste fremover.