17 januar, 2022 Kultur

Komikeren Lasse Madsen tester nyt show i Skagen

Der er lagt i ovnen til en sjov aften, når Lasse Madsen tester sit materiale til sit kommende one-man-show ’Forelsket’ i Kappelborgens intime omgivelser, torsdag d. 27. januar kl. 21:00.

Så gå ikke glip af denne sjældne mulighed på Kappelborg for at være den første til at opleve Lasse Madsens jokes. Showet ‘Forelsket’ af den folkekære komikerspire Lasse Madsen bringer smil på læberne, når han deler ud af sin inkluderende humor.

Over hundredetusinde fans følger Lasse Madsens populære videoer på Instagram, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når den unge komiker med stor grad af genkendelighed spidder hverdagen, som vi alle kender den. Med en befriende uhøjtidelig selvironi portrætterer han på kærlig vis de stereotype parforholdssituationer og problemer, vi alle oplever i vores helt almindelige liv. Tjek ham ud på Instagram: @lassenenmadsen.

Men Lasse Madsen er meget mere end virale videoer på Instagram. Han er også en eminent performer med en særlig forbindelse til sit publikum, og han er i sit første one-man show klar til at vise danskerne, hvad han kan på scenen, som er stedet, hvor han føler sig allermest hjemme.

Lige siden han var en lille dreng, har han glædet sig enormt meget til at lave sit første one-man show – og nu sker det! Han glæder sig til at vise danskerne, at han kan andet end at være sjov på Instagram, når han står på sin egentlige hjemmebane – stand-up scenen! Han har for mange år siden optrådt på Kappelborg, da han som ungt talent var med i et standup talent show.

Han har gjort sig umage, og glæder sig utrolig meget til at få publikum til at grine efter en lang tid med nedlukning og coronakvalme!

Showet bliver som sagt testet på Kappelborg d. 27. januar, hvor du kan opleve Lasse Madsen på scenen – og vi kan forsikre, at det bliver skidesjovt!

Bemærk at der kun er 50 pladser til dette testshow -så skynd dig at sikre dig en billet på www.kappelborgskagen.dk.