18 august, 2022 Kultur

Komikere kommer til Skagen

I Skagen er vi vante med at skulle udenbys for at få et godt grin og visse andre oplevelser.

Dette har Kulturhus Kappelborg dog ændret ved de senere år hvor bl.a. Jan Gintberg har slået vejen forbi, ligesom at der har været flere store musikalske oplevelser i de seneste år.

I de kommende måneder får vi i Skagen besøg af hele to komikere.

Billetter til nedenstående arrangementer kan købes her.

Ane Høgsberg

Allerede i næste uge gæster Ane Høgsberg Skagen. Hun er en af landets bedste kvindelige komikere og i det hele taget en spirende stjerne indenfor dansk komik.

Hun optræder hele to aftener med et testshow hvor de sidste finjusteringer til hendes kommende one(wo)man show.

Torsdag d. 25. August er netop udsolgt, men til alt held er der sat et ekstra show op fredag d. 26. August.

Om showet

Ane Høgsberg tester de sidste små justeringer til sit kommende standup-show “Morskab”. Kom og oplev et næsten færdigt show og vær med når de sidste brikker skal sættes på plads i det store comedy-puslespil.

Efter succeserne med “Dårlig Feminist” og “Døden har en Årsag”, har Ane nu kastet sig over et standup- show fuldstændigt blottet for store moraler og tabu- emner. 

“Det skal bare være morsomt! Enkelt, sjovt og ikke så mange dikkedarer. De sidste par år har været underlige for os allesammen og hvis der er noget vi har brug for efter en krisetid, så er det at grine af og med hinanden.” 

Showet tager udgangspunkt i Ane Høgsbergs liv, betragtninger og de universelle udfordringer vi alle stifter bekendtskab med i løbet af livet, på tværs af sociale lag, geografi og opvækst. 

“Vi er nok alligevel mere ens end vi går og tror og om ikke andet, så kan vi allesammen lide at have det sjovt og more os, og så kan vi da mødes om det”. 

Der er et begrænset antal billetter til salg til dette testshow, så køb din billet allerede i dag, hvis du ikke vil gå glip af en morsom aften i det gode selskab på Kappelborg. Showet er for alle over 18 år. 

Jan Gintberg

Som 4. Sidste stop på hans omfattende Danmarksturné svinger Jan gintberg indenom Skagen torsdag d. 10. November i salen på Kulturhus kappelborg.

Jan Gintberg er en levende legende indenfor satire og komik.

Man er ganske enkelt sikret en særdeles morsom og underholdende aften i godt selskab når Jan Gintberg ligger vejen forbi Skagen.

Om showet

Improvisationens og de skæve betragtningers mester er på vej med håb, latter og absurditeter fra det levede liv! Gintbergs nye show ”Død eller Leende” rejser i 2022 ud på en overraskende sjov Danmarksturné.

”Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om at grinet er et ret unikt smøremiddel vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid,” siger Jan Gintberg og fortsætter:

”Jeg har set og oplevet nok til, at jeg med sikkerhed kan sige, at det er lige så fint at forsøge at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige. Og nu må I have mig undskyldt jeg har piller der skal spises”, siger Gintberg fra sin træningslejr et hemmeligt eksotisk sted – nærmere betegnet en garage i en forstadskommune i Danmark.

Død eller Leende er et stærk satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve men også leve imens man overlever. Inklusive bizarre afstikkere til alt fra magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med ’p’. Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.

Er du også træt af at være træt? Så er du velkommen på Kappelborg, til et nærværende og opløftende møde med Jan Gintberg – hvor vi kan nyde en god aften i det gode selskab!