• Forside
  • Nyheder
  • Kombiner løbetræning og ferie i fantastiske omgivelser i Skagen
18 juli, 2022 Nyheder

Kombiner løbetræning og ferie i fantastiske omgivelser i Skagen

Som noget nyt  tilbyder løbeklubben HVRunners Drop-In løbetræning i Skagen i uge 29, hvor alle interesserede kan komme og få træning af en erfaren og uddannet løbetræner.
HVRunners holder til hverdag til i Nordsjælland, men starter i år konceptet Drop In ferietræning op, hvor løbetræningen rykker til de danske feriebyer, for at tilbyde løbetræning i sommerferien.
Selv om at det er ferietid, er det dejligt at holde formen vedlige og måske prøve noget nyt. Med HVRunners løbetræning får du fif, gode råd og vejledning omkring din løbestil, løbeteknik og intervaltræning, og så er det træning på en sjov, god og varierende måde som er sund for kroppen.
Træningen består af en let opvarmning – Løbeteknikøvelser – Intervaltræning, hvor der skaleres op/ned alt efter niveau – afjog – løbesupplerende styrkeøvelser og mobilitet/afspænding.
Mødested er ved Vippefyret i Skagen og træningen finder sted både onsdag den 20. og fredag den 22. juli 2022 kl. 9:30-10:45.
Det koster 55 kr. pr mand og alle fra 15 år og op kan deltage. Børn fra 10-14 år er også velkomne i følge med en voksen.
Du skal kunne jogge let i ti min uden pause for at kunne være med. Det kræver ellers ikke nogen særlige forudsætninger. Vores løbetrænere har god erfaring med at undervise på forskellige niveauer.
Ingen kommer ud på en lang tur, hvor de ikke kan følge med, eller skal vente hele tiden. Træningen er tilrettelagt så alle kan arbejde ud fra deres eget niveau.
Man tilmelder sig via betaling 55 kr. pr mand til mobilepay 6206LT inden træningens start.
Kontakt: Marie Ejby Hansen 60622772
Link til Facebookbegivenhed: https://fb.me/e/2Es0ByOMi
I kan læse om arrangøren her: