• Forside
  • Kultur
  • Kom med på en musikalsk rejse gennem et liv fyldt med musik
03 april, 2022 Kultur

Kom med på en musikalsk rejse gennem et liv fyldt med musik

Niels Skousen, er en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med et langt liv med rockmusikken. Han er en af vores tids største sangskrivere, og kom i 2019 med albummet – ’Døgnet Har 24 Timer’ i forbindelse med hans 75-års fødselsdag.

Albummet emmer af overskud, kritik, kærlighed, humor, mørke, drilleri og eftertænksomhed, og det er blevet rigtigt flot modtaget.

Gaffer skriver:  ’Gammelfar har ordet. Og vi må bøje os i støvet,’ og Politikken gav albummet 5 hjerter.

Kappelborg lægger lørdag den 9. april kl. 20:00 hus til Skousens eneste koncert i Vendsyssel i denne omgang. Her vil han i et intimt univers, med sit band, fortælle de historier og betragtninger, der kendetegner ham. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer rækker ud over flere generationer.

Niels Skousen, der startede sin karriere som skuespiller, spiller sange der                          går lige i hjertet, og de musikalske historier favner bredt. Med en humoristisk, skarp og til tider melankolsk stemme rammer Skousens sange der, hvor følelserne bliver vakt. Dagbladet Information har tidligere benævnt Skousen som ’Sprogets geniale guldgraver’.

Koncerterne med Niels Skousen er altid noget ganske særligt, og hans sange, der rummer både humor og eksistentiel livsindsigt, får et sprudlende udtryk, når musikken lægges i hænderne på et nyt band.

Med sig på scenen har han Bjørn Heebøll på trommer, Anders Mathiesen på gui og kor, Kristoffer Munck på gui og kor og Jens Hein på bas.

Glæd dig til at Niels Skousen med band igen spiller på Kappelborg i Skagen. Se mere på www.kappelborgskagen.dk/vis/artikel/niels-skousen-m-band-1/