05 juli, 2023 Det sker

Købere og sælgere flokkes i Hulsig

Købere og sælgere kommer fra nær og fjern, når Hulsig Borgerforening den 23. juli afholder sin årlige markedsdag i og ved forsamlingshuset på Kandestedvej. Sidste år var næsten for stor en succes, så i år har borgerforeningen besluttet at begrænse antallet af stande til 30. Endnu er der enkelte ledige pladser, som kan bookes hos foreningens kasserer Niels Bünemann på telefon/SMS 81 77 02 66.

Loppemarkedet i Danmarks nordligste landsby finder sted for ottende gang i år, og der har i årenes løb  dannet sig flere gode traditioner: dertil hører servering af fiskefrikadeller med tilbehør og solo-underholdning ved ålbækkeren Kristian Nefer, der optræder med et repertoire af countrymusik, rock og pop-klassikere på både dansk og engelsk.

I de senere år har vejrguderne også tilsmilet markedet. Hvis det sker igen, forventer arrangørerne, at bilerne kommer til at parkere langt ned ad Kandestedvej. Af hensyn til vejens fremkommelighed henstilles det, at man kun parkerer på den nordlige side af vejen.

Udvalget på standene spænder vidt – mærkevaretøj, køkkenudstyr, legetøj og mange andre ting udbydes til loppemarkedspriser. Har man handelstalent, kan man måske endda forhandle sig frem til endnu gunstigere priser.

Loppemarkedet åbner på Kandestedvej 51 søndag den 23. juli kl. 10 og varer til kl. 15.