11 juni, 2024 Kultur

Klitkorets Forårskoncert ved Det Grå Fyr

Traditionen tro, vil Klitkoret  i år afholde forårskoncert, og igen har DET GRÅ FYR inviteret os til at afholde koncerten der.

Vi vil nu invitere hele Skagen til en hyggelig forårskoncert onsdag den 12. juni kl. 18.30, og der er gratis adgang.

Medbring gerne selv en lille stol. Vi vil i cirka halvanden time byde på en række hyggelige sange, og også nogle fællessange.

I 2023 kunne Klitkoret fejre 40 års jubilæum, og vi afholde flere koncerter – og udsolgte koncerter. I det hele taget er vi meget taknemmelige for alle de muligheder, vi, som et lokalt amatørkor, bliver inviteret til.

2024 startede med, at vi sang ved den store Nytårskoncert på Kappelborg. Her sang vi bl.a. sammen med Maria Lucia, og det var en stor oplevelse for os. Forleden havde vi endnu en fantastisk oplevelse og her sang vi ved Special OLYMPIC Idrætsfestivals afslutningseance med mere end 1200 sportsudøvere i Arena Nord. En vild oplevelse, som toppede med at vi sang Mama Loo, og alle deltagerne gik på dansegulvet og dansede til den populære sang. Borgmester Birgit Hansen gik i front og dansede med guldkæden på.

Forrige lørdag havde vi fornøjelsen af at synge ved den nye danske sangtradition: korsangens dag. Hele Danmark synger på denne dag og samler byernes sangkor. I Skagen var vi ikke mindre end syv kor, der sang i “skolegården” på Kappelborg med tre timers hyggelig korsang og fællessang.

Vi glæder os meget til at synge ved DET GRÅ FYR i morgen, onsdag den 12. juni, hvor der også bliver masser af dejlige korsang og fællessang.

Vores dirigenter Agnethe og Tove kan her dagen inden koncerten fortælle, at vi udover en masse kendte og “gamle” sange – vil præsentere flere nye sange.

Den ene er en fin dansk sang, som hedder FORÅRSNAT. Så har vi 2 svenske sange: GABRIELLAS SÅNG og LENAS SÅNG fra den svenske film “Så som i himmelen”. En af dem sang vi sammen med Marie Lucia til nytårskoncerten. Vi vil også forsøge os med et nummer lavet af verdensbandet METALICA – et skønt nummer, der hedder NOTHING ELSE MATTERS.

Vel mødt til Klitkorets Forårskoncert ved Det Grå Fyr i morgen, onsdag d. 12. juni kl. 18.30.