• Forside
  • Kultur
  • Kappelborg præsenterer: Foyerkoncert med Lothar & Nande
19 september, 2022 Kultur

Kappelborg præsenterer: Foyerkoncert med Lothar & Nande

Tim Lothar og Peter Nan de er tilbage på Kappelborg med deres populære blues foyerkoncert. Lothar og Nande har en spontan tilgang til country-blues, som den dyrkes i landområderne langs Mississippi, hvor Tim Lothar har rejst med sin guitar.

Lothar er rap på fødderne, som han bruger til at spille trommer og hi-hat, mens han synger og spiller guitar. Fascinerende at kigge på, mens du nyder hans hæse stemme – lyden af en mand, der har levet livet fuldt ud.

Peter Nande deler Lothars begejstring for country-blues, som han fortolker i sin helt egen stil. Nande er kendt som en sprudlende sanger og mundharpespiller. På lørdag kan du desuden opleve ham på jødeharpe, skeer, vaskebaljebas og percussion.

Resultatet af at sætte disse to musikere sammen er en overbevisende og meget underholdende blanding af blues-stilarter. Ingen tvivl om, at Lothar og Nande elsker denne musik – og at spille den sammen. De har det sjovt på scenen, og det smitter af på publikum, så alle får en festlig eftermiddag, med sjove historier, improvisationer og mesterlig blues spillet med virtuositet og hjerte.

Koncerten er lørdag 24. september kl. 13. Lothar og Nande spiller to sæt á 50 minutter, og Kappelborg er vært ved en øl eller vand.