• Forside
  • Kultur
  • Kappelborg præsenterer Blues Jamboree med sanger i verdensklasse
05 juni, 2023 Kultur

Kappelborg præsenterer Blues Jamboree med sanger i verdensklasse

Sahra da Silva er et af de hotteste navne på den danske blues-scene lige nu, og lørdag 10. juni kan hun – netop hjemvendt fra European Blues Challenge i Polen – opleves på Kappelborg sammen med nogle af Skandinaviens dygtigste blues-musikere.

I en årrække har Sahra da Silva været en etableret del af dansk blues. Med base i København har hun skabt sig et navn som soloartist. Hun har optrådt med nogle af Danmarks førende soul- og bluesartister, bl.a. Mike Andersen og Thorbjørn Risager. Sahra da Silva udgav sit debutalbum ”#blueswoman” i 2020 og er på vej med et nyt album i november 2023.

“Blues Jamboree er en af Kappelborgs populære traditioner. År efter år leverer Blues Jamboree en både forrygende og afslappet koncert, og der er ingen tvivl om, at jamboreen har tag i sit blues-publikum – med god grund.”

Lars Illum, leder hos Kulturhus Kappelborg

Alle leverer på et særdeles højt og intenst niveau. Blues og roots uden filter med nogle af de bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret. Her lægges ingen faste planer på forhånd, der spilles og jammes uden sætliste, som man gjorde, dengang blues’en var ung og farlig – og det er den stadig!

Line-up til Blues Jamboree er: Mik Schack, vaskebræt og vokal, Peter Nande, vokal, baljebas og skeer, Tim Lothar, guitar og vokal, Alain Apaloo, guitar og vokal, Olav Poulsen, guitar og slide, samt Sahra da Silva, vokal og percussion.

Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues’n’boogie, gospel & rag.

Sahra da Silva