• Forside
  • Nyheder
  • Julemarkedet i Ålbæk – det er her, man hygger sig bedst
25 november, 2022 Nyheder

Julemarkedet i Ålbæk – det er her, man hygger sig bedst

De første weekender med julemarked i Ålbæk er gået over al forventning, og nu skrues der en ekstra tand op for julehyggen de kommende weekender.

Med over 2000 besøgende pr. weekend er Ålbæk Julemarked allerede en succes, nu hvor man er halvvejs i sæsonen, der startede 11. november og slutter 11. december. Det er arrangørerne særdeles tilfredse med, og det giver en tro på, at julemarkedet når op på samme niveau som før corona, altså i 2019, hvor man havde 13.000 gæster.

– Vi er rigtig glade for de mange besøgende, men vi glæder os endnu mere over, at gæsterne er glade og har nogle hyggelige timer på vores julemarked. Vi oplever meget tilfredse stadeholdere, lige som vi kan konstatere, at julemarkedet også giver øget omsætning i de øvrige butikker og spisesteder i Ålbæk, som holder åbent i forbindelse med julemarkedet, siger en af ildsjælene bag arrangementet, Ulla Mosich fra Ålbæk Badehotel samstemmende med formanden for Ålbæk Handels- og håndværkerforeningen Peter E. Nielsen.

Julemarkedet er placeret i badehotellets hyggelige have, og her finder du masser af julepynt, julegaver, julegløgg og juleknas. Hver weekend er der underholdning på julemarkedet. Lørdag 3. december er der koncert med Tina Siel og Knud Erik Thrane, og om søndagen kan du opleve Jeanet og Rune Møller Nielsen. I julemarkedets sidste weekend er der om lørdagen to koncerter med Flekkefjord Sangforening fra Norge og om søndagen koncert med Brass Band orkester.

Ålbæk Julemarked med den unikke placering i badehotellets have er et af Nordjyllands hyggeligste, især når mørket falder på og de mange julelys kommer til deres ret. De handlende har nemlig besluttet, at der skal fuld blus på julebelysningen i de fem weekender med julemarked – så må man spare på energien resten af året.

– Når vi nu skruer endnu mere op for julehyggen de sidste weekender, så er det vigtigt at huske, at Ålbæk Julemarked ikke kunne gennemføres uden det store engagement fra byens forretningsdrivende og de mange frivillige. Det er hele Ålbæk, der står bag julemarkedet – det er vi stolte af og taknemmelige for, at så mange fra hele landsdelen kommer og julehygger med os, siger Ulla Mosich og Peter E. Nielsen.