21 november, 2022 Kultur

Julefest for hele familien på Kystmuseet

Lørdag den 26. november slår Kystmuseet Skagen dørene op til Jul i Den Gamle Mølle med masser af julehygge, nisseløjer, julegodter, julekonkurrencer og levende musik. Og traditionen tro så skal børnene vække Møllenissen i museets gamle Mølle, så han kan nå at blive klar til jul.

Lørdag den 26. november kan du atter glæde dig til et sandt juleeventyr for hele familien på Kystmuseet Skagen fra kl. 13-16. Her bliver der masser af julehygge med hjemmebagte æbleskiver, hjemmelavet Glögg, levende musik med julens sange, oplæsning af julehistorier, juleværksteder og mange andre juleløjer.

Drillenissen har også været på spil, og han har lavet mærkelige ting rundt omkring på museet, som børnene skal undersøge nærmere. I museumscaféen spiller de glade spillemænd traditionelle julesange, og Nissemor læser julehistorier for børn.

Dagens højdepunkt finder sted kl. 15:30, hvor børnene skal vække Møllenissen i Den Gamle Mølle. Møllenissen har sovet for længe efter at have spist for meget grød, og nu skal han nå at blive klar til jul.

Hvis du heller ikke er helt klar til jul, så er der er masser af fine ting i museumsbutikken, hvis du mangler en mandel- eller en julegave.

Entrébilletten koster kr. 50 mens børn har gratis adgang. Billetten inkluderer et lod til udtrækningen af en gavekurv til både børn og voksne, og der er godteposer til alle børn.

Velkommen til en stemningsfuld eftermiddag på Kystmuseet Skagen med masser af julehygge for hele familien!

Læs mere og køb billet på www.kystmuseet.dk