• Forside
  • Nyheder
  • Juicy & Pizza med nyt tiltag samt nyt samarbejde med Slagter Munch
08 august, 2023 Nyheder

Juicy & Pizza med nyt tiltag samt nyt samarbejde med Slagter Munch

Juicy & Pizza har længe tilbudt et godt mix af lækre stenovnsbagte pizzaer, sprøde salater og uimodståelige sandwiches og læskende hjemmelavet juice og smoothies.

Siden de slog dørene op er de gået højt op i kvaliteten af de råvarer som anvendes i caféen, dette på trods tager de nu kvaliteten af råvarerne til et hidtil uset højt niveau.

Juicy & Pizza er nemlig begyndt på en spændende kulinarisk rejse ved at slå sig sammen med Danmarks bedste slagter, nemlig Slagter Munch.

Hos Juicy & Pizza glædes man over det nye samarbejde, og ser frem til at tage dine smagsløg med på et uforglemmeligt eventyr.

Deres forpligtelse til kvalitet har ført dem til dette utrolige, nye partnerskab, hvor kunsten at lave exceptionelle pizzaer møder ekspertisen med at producere exceptionelt pålæg, pølser mm.

Sammen løfter de fremover i fællesskab din madoplevelse til et helt nyt niveau hos Juicy & Pizza!

Hemmeligheden bag en fantastisk napolitansk inspireret pizza har altid været råvarer af god kvalitet. Fra pizzadej (Alex’ signaturdej) til en specifik tomatsauce (San Marzano) og mozzarella (Fior di Latte) er toppings lige så vigtige. Spegepølser, salami og speget kød spiller en vigtig rolle i italiensk pizza, og vi ville have det bedste.

I løbet af de sidste uger har de hos Juicy & Pizza haft et møde og flere telefonopkald med Adrian fra Slagter Munch, som på bedste vis har guidet dem til at vælge de bedste lokale alternativer til de klassiske italienske toppings, som de brugte før, og de er utroligt glade for resultatet.

Ny menu og nyt loyalitetsprogram

Den nye pizzamenu er nu aktiv, og alle toppings på vores nye menu indeholder nu lækkerier fra Slagter Munch.

Det er således bare afsted og finde din nye favorit på pizzamenuen hos Juicy & Pizza.

Du kan tjekke menuen ud samt bestille din mad lige her.

Samtidig har de også ændret måden du bestiller mad online og har nu også et loyalitetsprogram aktivt.

Det betyder, at hver gang du bestiller din mad hos Juicy & Pizza, sparer du penge på din næste ordre.

Du kan læse meget mere om vores nye loyalitetsprogram lige her: https://www.juicyskagen.dk/loyalty