17 september, 2021 Kultur

Jimmy Jørgensen med band gæster Kappelborg

Vær med, når Jimmy Jørgensen gæster Kappelborg for første gang lørdag d. 25. september.

Der er noget at glæde sig til, når den danske skuespiller og sanger – og tidligere blikkenslager -, Jimmy Jørgensen, denne aften gæster Kappelborg for første gang.

Han kan synge, hvad hjertet begærer, når han med sin karakteristiske og helt særlige fløjlsbløde stemme og et glimt i øjet leverer en sikker performance. Hans unikke fortolkninger af store internationale hits som Gnarls Barkley’s ‘Crazy’, Britney Spears ‘Baby One More Time’ og selvfølgelig – også Jimmys egne hits såsom ‘Smil prinsesse’, ‘Vent på mig’ og ‘Lidt til og meget mere’ kan få hårene til at rejse sig, og måske ligefrem få en tåre frem i øjenkrogen på de fleste.

Den karismatiske sanger Jimmy Jørgensen er en alsidig herre. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i både film og tv-serier. I 2010 vendte han tilbage til solistrollen og udgav i 2011 sit andet solistalbum; ‘A Face in the Crowd’, der som forgængeren ‘Come into my Sleep’ er en række fortolkninger af andre kunstneres kompositioner.

Begge plader blev til i et tæt samarbejde med Jimmy’s mangeårige ven; produceren Boi Holm. I fællesskab har de lavet en unik samling af fortolkninger af så forskelligartede sange såsom 10CC’s ’I’m Not In Love’, og Alice Bridges ’I Love The Nightlife’ som i Jimmy Jørgensen og Boi Holms magiske lydunivers bliver til en helstøbt enhed, selvom de oprindeligt er ret forskellige.

Sidste gang Jimmy Jørgensen turnerede blev det til seks stjerner i Gaffa. Så vi er ret sikre på, der også bliver noget, at glæde sig til denne gang.

Flere informationer og køb billetter lige her