12 november, 2022 Kultur

Jan Gintberg optrådte for et fyldt Kappelborg

Torsdag aften optrådte Jan Gintberg for intet mindre end 300 glade og forventningsfulde publikummer på Kulturhus Kappelborg.

Herunder kan du læse en lille reportage samt anmeldelse af showet:

Det var et forventningsfuldt publikum der op mod kl. 19 tog plads i salen på Kappelborg.

Showet som Jan Gintberg gæstede Skagen med denne gang var “Død eller leende” og det skulle da også vise sig at showet på humoristisk vis levede op til titlen.

en både gribende ærlig og yderst humoristisk fortælling om en skelsættende livsbegivenhed satte rammerne for showet hvor der naturligvis også var plads til lidt afstikkere og inddragelse af publikum hvor særligt en af vores lokale ejendomsmæglere kom under kærlig behandling.

Showets omdrejningspunkt var en episode under corona epidemien, hvor Jan Gintberg følte sig skidt tilpas…

Efter næsten 2 ugers udsættelse og det klassiske “det går nok over” derhjemme tog han endelig til lægen…. Det viste sig dog at være mere alvorligt end som så og inden den dag var omme havde han ikke blot besøgt det lokale lægehus, men også fået 2 lift i ambulancer og besøgt 2 forskellige hospitaler.

Det viste sig nemlig at kranspulsåren var 99% lukket og det var derfor spørgsmål om meget kort tid før det kunne være gået helt galt.

i showet går man da også til pause med at han ligger i ambulancen “og dør”

– Efter pausen viste det sig heldigvis at han kun døde af grin og således ikke fysisk – endnu en hentydning til showets titel.

Alt i alt var showet skruet godt sammen og man følte sig underholdt hele vejen igennem.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Jan Gintberg får 5 ud af 5 mulige stjerner for et på en og samme tid gribende, personligt og yderst underholdende show”

Mathias Rump Hansen, Skagen Nyt