• Forside
  • Nyheder
  • Jakobs Café & Bar tilbyder friskfanget Nytårstorsk Fra Kutter S66
27 december, 2025 Nyheder

Jakobs Café & Bar tilbyder friskfanget Nytårstorsk Fra Kutter S66

Vil du gøre nytårsmiddagen lidt mere “skawsk”, er der nu mulighed for at sikre sig friskfanget nytårstorsk til nytårsmenuen derhjemme hos Jakobs Café & Bar på Havnevej. Her sælges torsken som et “ja tak”-tilbud, hvor fisken kommer direkte fra Kutter S66 – og dermed har den kortest mulige rejse fra hav til køkken.

Hos Jakobs Café & Bar fortæller man, at fisken leveres af Lars Lundholm fra Kutter S66, hvorefter den bliver fileteret og pakket i bakker på is. Der er tale om et meget begrænset parti, og derfor handler det om at være hurtig, hvis man vil have nytårstorsk fra kutter S66 i år.

Det Praktiske:

  • Fisken sælges i bakker á cirka 500 gram.
  • Pris: 149 kr. pr. bakke (ca. 500 g)
  • Fileteret og pakket i bakker på is
  • Meget begrænset mængde
  • Afhentning: tirsdag 30. december kl. 10-12
  • Sted: Jakobs Café & Bar, Havnevej 4 i Skagen

Bestillingen foregår via Jakobs Café & Bar’s opslag på Facebook, hvor man kommenterer med “Ja tak” – og antal bakker man ønsker. Herefter sender caféen et link til betaling på deres hjemmeside. Bestillingen er først gældende, når beløbet er betalt.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke kan bestilles via denne artikel – man skal ind på Jakobs Café & Bar’s Facebookside for at lægge sin bestilling.

Derfor er råvaren lidt særlig i Skagen

Jakobs Café & Bar peger på, at der ikke længere er fiskeauktion i Skagen. Det betyder, at meget konsumfisk i praksis handles via auktioner andre steder – eksempelvis i Strandby eller Hirtshals.

Netop derfor ser caféen, i anledning af nytåret, deres mulighed for at sælge fisk direkte fra en lokal kutter som noget helt særligt: en råvare med lokal forankring, hvor man i praksis skærer led væk i kæden og får en mere direkte forbindelse mellem fisker og forbruger.

Når du året rundt nyder fiskeretter hos Jakobs Café & Bar er det ligeledes fra Lars Lundholm og Kutter S66 og der er derfor altid frisk fisk på menuen.

Bemærk: Fangsten kendes ikke på forhånd

Selv om tilbuddet markedsføres som nytårstorsk, gør Jakobs Café & Bar også opmærksom på, at Kutter S66 både fanger torsk og lyssej, og at man derfor ikke på forhånd kender den præcise fangst. Det ændrer dog ikke på, at der er tale om frisk fisk fra lokal kutter – fileteret, nedkølet og klar til at komme i ovnen, på panden eller i gryden til nytårsaften.