15 november, 2022 Nyheder

Jack Cramers nye bog tager dig med bag facaden på Ruths Hotel

Jack Cramer, køkkenchef hos Ruths Hotel sprudler af energi og kreativitet, og intet gøres halvhjertet. Dette gør sig i højeste grad også gældende for udgivelsen af hans nye bog; Ruths Hotel – Jack Cramer.

Med mere end 150 opskrifter, så er bogen et “must have” for enhver med en forkærlighed for finere madlavning.

Opskrifternes karakter spænder vidt; lige fra klassisk franske retter, moderne desserter og personlige favoritter til avancerede og sågar anmelderroste serveringer fra Okê.

Der er således retter til en hver smag, sværhedsgrad og anledning.

Med denne bog viser Jack alt det bedste frem, og ikke nok med det, han tager også læseren med bag facaden.

Interessante samtaler med kollegaer og leverandører skildrer, hvordan forarbejde, faglighed og perfektionisme bliver eksekveret på højeste niveau.

Det er fra og med i dag, den 15. november, at den nye bog er at finde i boghandlere over hele landet.

Til den ægte entusiast og feinschmecker kan vi oplyse, at bogen herudover vil blive udgivet i en særudgave af kvalitet fra absolut øverste hylde.