11 januar, 2023 Nyheder

Jack Cramer kæmper om plads ved Bocuse d’Or

Det er ingen hemmelighed at Jack Cramer, der har sin daglige gang som køkkenchef hos Ruths Hotel, har et helt særligt talent for at sammensætte og kokkerere fantastiske, smukke og velsmagende retter.

Dette er da heller ikke gået det prestigefyldte akademi Bocuse d’Or Danmark næse forbi.

De har nemlig netop inviteret Jack Cramer til at konkurrere i en såkaldt udvælgelses konkurrence om Danmarks ene plads ved verdens største og mest prestigefyldte kokkekonkurrence. Vinderen af Bocuse d’Or Danmarks udvælgelses konkurrence vil repræsentere Danmark ved den prestigefyldte konkuurence som også kaldes VM for kokke, i både 2024 og 2025.

Her har vi i Danmark stolte traditioner. Gennem tiden er det blevet tiltre vinderpokaler og flere podieplaceringer.

Jack Cramer har naturligvis takket ja til invitationen og går ind til konkurrencen med lige dele begejstring, ydmyghed og ikke mindst faglig stolthed.

Udvælgelses konkurrencen afholdes i København den 20. marts og vi ønsker Jack Cramer alt mulig held og lykke og krydser fingre for at det bliver netop dig der skal repræsentere Danmark ved det uofficielle VM for kokke.

Allerede den dag i dag har Jack for længst vist sit værd på et skyhøjt gastronomisk niveau. Han har deltaget i flere forskellige konkurrencer og ikke mindst modtaget rosende ord fra alverdens madanmeldere.

Til dagligt huserer Jack i køkkenet på Ruths Hotel hvor han er køkkenchef for det velrenommerede hotel. Her kreere han den ene indbydende og velsmagende ret efter den anden til Ruths Hotels to restauranter.