11 oktober, 2021 Det sker

Irsk Aften på Bodilles Kro med The Irish Waterfalls

Bodilles Kro afholder Irsk aften med The Irish Waterfalls lørdag den 16. oktober fra kl. 19.00 – 22.30.

Køkkenchefen serverer lækker 2 retters traditionel Irsk mad, hvorefter The Irish Waterfalls underholder med deres Irske repertoire. Aftenen afsluttes med “Lav din egen irsk kaffe”

Pris pr. person inkl. mad og musik kr. 325,-

THE IRISH WATERFALLS

Grundstenen til bandet blev lagt allerede i sensommeren 2004, hvor Jørgen og Leif tilfældigt mødtes og drøftede musik som fælles fritidsinteresse. Basis var irsk musik, og efter en tid med samspil og hyggeligt samvær med andre ”spillebekendte”, Else­beth, Susanne og Niels Ole, blev gruppen som sådan dannet. Det skete i 2005, og navnet – Waterfalls – som gruppen kald­te sig i starten, kommer af navnet på en mindre by – Waterfalls – i Irland. Efter ca. halvandet års tid med en mere eller mindre konstant øve aktivitet, fik gruppen endnu et medlem, nemlig Mogens Bjerre.

Den første optræden for publikum fandt sted i forbindelse med Bindslev Harmonikatræf d. 27. juli 2006. Alle overlevede denne ”debut”, og i 2007 kom der nok et medlem – Peter – til gruppen, som nu tæller i alt 7 med­lemmer. Samspillet, hyggen og glæden ved at spille for diverse publikummer vokser, og i 2008 er der samlet mod nok til at få lavet en CD-indspilning. Dette foregår via Funky Sound Studio med lydteknikker Morten Sønderskov, og den første CD – ”All for me grogg” – kom på gaden d. 26 maj 2008. Gruppen har ved den lejlighed ud­videt navnet til The Irish Waterfalls.

Dette gav blod på tanden og The Irish Waterfalls udgav i 2011 CD’en ”The Ferryman”, og 2 år efter udkom ”Dublin in my tears”, fyldt med en lang række af de smukke irske folkesange.

2015 bød på endnu en ny CD – ”Working Man” – som titlen tro blev præsenteret den 1. maj på Sindal Campingplads.

The Irish Waterfalls er i gang på 17. år og er nu en fast del af musikprogrammet på Bodilles Kro under Festivallen. Mu­sikken er udpræget irsk og skotsk folkemu­sik med respekt for den klang, disse sange har krav på. Der har i tidens løb været lidt udskiftninger i bandet, som i dag består af Susanne Jen­sen på harmonika, Niels Ole Jensen bas, kor og vokal, Peter Jürgensen på guitar og kor, Leif Bjerregaard Pedersen på vaske­bræt, ’’stortromme”, mundharmonika, kor og vokal, samt Mogens Bjerre i forgrunden med vokal.

The Irish Waterfalls har en pakket tour-plan med arrangementer i hele Nordjylland, hvor de er blevet meget populære til festivaler, Irske arrangementer, mv.

Se mere på www.the-irish-waterfalls.dk