16 oktober, 2021 Nyheder

Hyggeligt stævne på Skagen Rideklub

I weekenden den 9. og 10. oktober afholdt Skagen Rideklub det årligt tilbagevendende venskabsstævne i regi af fællesskabet ”Sammenslutningen Nordjylland”, der består af flere mindre rideklubber, der alle ligger i Nordjylland. Her har flere små og uøvede ryttere mulighed for at starte stævner, og sammenslutningen arrangerer stævner ud fra devisen om, at ridning og stævner skal være for alle – både økonomisk og niveaumæssigt. Derfor er deltagerne ryttere og heste på mange forskellige niveauer, og der var en god og hyggelig stemning til stævnet.

I galleriet herunder kan du se lidt billeder fra stævnet som vi har fået tilsendt af rideklubben:

Til stævnet i Skagen havde rytterne mulighed for at deltage i både spring og dressur, og i alt 58 ryttere var tilmeldt venskabsstævnet. Der var 48 starter i spring, hvor rytterne sprang alt fra en bom, der lå på jorden til 100 cm høje spring, mens der var 59 starter i dressur i mange forskellige sværhedsgrader. Her var den yngste deltager to år, og han red sørme en andenplads hjem. Rytterne kom ikke kun fra Skagen men også fra mange forskellige nordjyske byer.  

Der blev uddelt mange flotte rosetter og desuden havde flere virksomheder og forretninger sponseret flotte gaver, der blev uddelt til de dygtigste ryttere. Skagen Rideklub er meget glade for dem, der sponserede en præmie og siger tak til: Frederikshavn Rideudstyr, Café Skagen stadion, Top-Hund, v. Anne Brus Stæhr, Meny Skagen, FF Skagen, Danish Agro, Skawgrillen, Rid Bedre TV, Land & Fritid, Skagen Hestemassage, horze, Hestepraksis Nord, Nordjysk Hestepraksis, River Horse Spa, Holm P Malerier.  

Næste venskabsstævne på Skagen Rideklub er et islænderstævne den 13. og 14. november, og den 4. og 5. december løber det traditionsrige og hyggelige julestævne af stablen. Begge stævner er meget populære, og her plejer der at være mange ryttere, der deltager.

Der er åben for tilmelding allerede nu via Skagen Rideklub af 1997’s Facebookside: https://www.facebook.com/skagenrideskole/