05 december, 2021 Nyheder

Hyggelig julesøndag hos Vilde Vaser

 

Søndag den 12. december fra kl. 11.00-15.00 kommer blomsterbinder Else Marie Andersen på besøg i Vilde Vaser, hvor hun vil vise julens tendenser og give inspiration til dekorationer, med materialer fra naturen i højsædet. Det er glaskunstner Mikkel Yrst fra Silkeborg fra Silkeborg og hans mand blomsterkunstner Karsten Pindstrup fra Århus, der sammen har skabt Vilde Vaser, hvor glaskunst, træer, vaser, krukker og hvad dertil hører, skaber de eventyrlige rammer. Vilde Vaser har til huse i Det gamle Bibliotek på Sct. Laurentiivej, Skagen og med indgang fra Kroghsvej.

Kendt blomsterkunstner

Else Marie Andersen bor i Randers, men har i mange år haft tilknytning til Skagen. Hun blev uddannet blomsterdekoratør i 1968, og har siden beskæftiget sig med blomster i mange sammenhænge. Hendes blomsterkunst har ført hende til mange freelanceopgaver sammen med førende danske blomsterkunstnere i ind- og udland.

Else Marie har gennem tiderne udgivet 6 bøger, som via billeder og tekst, har skabt inspiration for masser af mennesker, som sætter pris på selv at skabe smukke dekorationer. Else Marie samler året rundt materialer ude i naturens rigdom, så det er kun fantasien der sætter grænser og på søndag er der rig mulighed for at blive inspireret.

Man håber på at rigtig mange vil kigge forbi til inspiration og julehygge og der er lidt godt til ganen.