07 november, 2022 Nyheder

Hvem har Skagens største julehjerte?

Imerco i Skagen sætter nu jagten ind på Skagens største julehjerte! Kender du én, der oser af næstekærlighed, som altid er der for andre? Så kom ned i Imerco og indstil vedkommende – og måske det netop er din nominering, der bliver kåret som Skagens største julehjerte.

Julen er hjerternes fest, og lige nu har danskejede Imerco sat sig for at finde Skagens største julehjerte. Så kender du en, der er en uvurderlig støtte, som altid er der for andre og vil alle det bedste? Måske det er din far, din søster, din bedstemor eller en helt fjerde? Så fortjener vedkommende en nominering som Skagens største julehjerte.

Kom ned forbi butikken på Sct. Laurentii Vej 60 A senest den 7. december, hvor du kan hænge dit bud på byens største julehjerte på juletræet. Alt der skal udfyldes, er en blanket, hvor du fortæller, hvorfor det netop er din bekendte, der har det største julehjerte. Butikkens personale vil efterfølgende gennemgå alle de spændende indstillinger og finde byens største julehjerte – der ikke kun bliver hædret med titlen, men som også vil modtage et gavekort på 1000 kr. til butikken.

Er det din nominerede, der bliver valgt, vil du blive kontaktet, så du kan overdrage den glædelige julenyhed med både titel og gave til Skagens største julehjerte.

Kom ned i Imerco på Sct. Laurentii Vej 60 A senest onsdag den 7. december, og indstil det største julehjerte, du kender. Vinderen kåres torsdag den 8. december, hvor Imerco kontakter indstilleren. Herefter kan nyheden overdrages til Skagens største julehjerte.