10 november, 2022 Nyheder

Hotel Strandly i Skagen får nye ejere

2023 står for døren, og for Hotel Strandly bliver det pr. 1. januar 2023 med nye ejere.

Det 117 år gamle hotel overtages af Thomas Luca Andersen og Kim Andersen, der har købt det familiedrevne hotel af Grete Jensen, der har ejet hotellet siden 1986 og gennem tiden budt tusindvis af sommergæster, håndværkere og stamgæster velkommen.

Efter at have stået i spidsen for Brøndums Hotel gennem de seneste 7 år, ser Thomas Luca Andersen meget frem til at få overrakt nøglerne til hotellet.

“Jeg kan næsten ikke vente på at komme i gang og glæder mig utroligt meget”

Thomas Luca Andersen

Grete Jensen har sat stor pris på den familiære kontakt. hun har haft til gæsterne og vil gerne sige tak til dem, der trofast har besøgt Hotel Strandly:

“De nye ejere ønskes alt muligt held og lykke, og jeg sætter stor pris på. at det er Thomas, der skal drive hotellet videre. Det er spændende og udfordrende at være hotelejer, og der er aldrig to dage der er ens”

Grete Jensen

Den kommende tid skal for Thomas Luca Andersen bruges på at lære hotellet, arbejdsgangene, personalet og gæsterne endnu bedre at kende. Dette foregår i tæt samarbejde med den snart tidligere ejer og familie, således at overgangen sker på bedst mulig vis.

“Vi ønsker at bevare, videreføre og udvikle det lokalforankrede hotel, hvor naturen, omgivelserne, historien og nærmiljøet skal tages med ind”

“Jeg har mange ideer til forbedringer af hotellet, og den kommende tid skal bruges på at indrette og renovere hotellet, så den rette atmosfære skabes”

Thomas Luca Andersen

Thomas og Kim ser desuden et stort potentiale i, at udvide sæsonerne og tilbyde ophold af forskellige slags.

Strandly er, ifølge de nye ejere, en perle som fortjener at få mere eksponering og fokus.

Hotellet som har en helt unik beliggenhed i det gamle Østerby, ligger blot 200 meter fra Skagen Sønderstrand, 300 meter fra havnen og 300 meter fra det hyggelige byliv i gågaden.

– Et hotel som fortjener at komme helt til sin ret i Skagen