06 april, 2022 Nyheder

Hjalmer giver udsolgt koncert på Kappelborg

Oplev Hjalmer med band i sit rette element – helt tæt på publikum

Den 26-årige anmelderroste pop-charmør drager på landsdækkende forårsturné med dugfriske fortolkninger og sangene fra et kommende nyt album på sætlisten – og ’selvfølgelig’ kommer han også forbi Kappelborg i Skagen!

Det sker skærtorsdag den 14. april kl. 21:00.

Koncerten er for længst udsolgt, men følg med på vores Facebookside hvor vi sidst på ugen har en særlig påskekonkurrence til jer – Vores læsere.

Hjalmer er på rekordtid slået igennem på den danske musikscene. Selv ikke en verdensomspændende pandemi har kunnet sætte en stopper for den unge musikers popfærd, da han ovenpå udgivelsen af sit længeventede debutalbum, ’Midt i en drøm eller noget der ligner’, både ryddede bordet med hele fire GAFFA-priser i 2020: Årets Danske Solist, Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Popudgivelse og Årets Danske Sangskriver.

I efteråret 2021 kunne man se Hjalmer i det altid populære musikprogram Toppen Af Poppen på TV2, hvor han kastede sig ud i personlige fortolkninger af så forskellige navne som Simon Kvamm, Katinka, Alex Vargas, Malthe Ebert, Mathilde Falch og Maria Bramsen.

“Det var en vild udfordring og virkelig grænseoverskridende, at fortolke andre sangskriveres hjerteblod lige der foran dem.

Men det blev en oplevelse for livet! Og jeg glæder mig til at dele det med publikum på scenerne derude og så har jeg selvfølgelig også alle mine egne sange med – og nogle helt nye, som jeg føler er nogle af de bedste, jeg nogensinde har skrevet. Jeg glæder mig!”

Hjalmer

SUPPORT

Fra kl. 20 denne aften kan du opleve Pil, der spiller som support lige før Hjalmer går på scenen.

Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke, at der er noget på spil og samtidigt kan nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier.

Som vinder af KarriereKanonen i 2021 har Pil deltaget i en bred vifte af brancherelaterede events såsom pressetræning, live coaching og møder med branchefolk, og dette har skabt en del opmærksomhed omkring hendes musik – især efter den udsolgte finale i DR’s Koncertsal.

I sommeren og efteråret 2021 har hun været fast sangskriver på Hjalmers kommende album og senest hans single ’Kommer Tilbage’.

Se mere på https://www.kappelborgskagen.dk/vis/artikel/hjalmer-m-band/