• Forside
  • Nyheder
  • Hidtid største padelturnering i Vendsyssel spilles i Skagen
27 december, 2023 Nyheder

Hidtid største padelturnering i Vendsyssel spilles i Skagen

Skagen Padelcenter afvikler i de kommende dage (28. – 29. december) en ranglisteturnering i samarbejde med Dansk Padel Forbund og Sparekassen Danmark.

Intet mindre end 128 spillere kommer til Skagen til denne nytårsturnering. Dermed er det den hidtil største turnering af slagsen i Vendsyssel.

“​Vi har indtil nu sagt, at 96 spillere var vores loft, men vi presser citronen og har fået plads til 128 spillere.”

Henrik Geisler, medindehaver af Skagen Padelcenter

De mange spillere betyder, at der både torsdag og fredag spilles kampe uafbrudt fra kl. 8.00 til 22.30.

Der er tilmeldt spillere fra blandt andet Hillerød, Roskilde, Odense, Aarhus, Viborg, Vinderup, Hobro, Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn – og selvfølgelig også lokalt, her fra Skagen.

“Vi har folk stående på venteliste, som gerne vil være med. I al beskedhed har vi hurtigt fået opbygget et godt omdømme, når det gælder disse ranglisteturneringer.”

Allan Kolbro Nielsen, medindehaver af Skagen Padelcenter

Ud over en sportsligt velafviklet turnering i et rengjort center med nypudsede glas på banerne handler det om at skabe en hyggelig stemning.

Skagen Padelcenter serverer lækker hjemmelavet mad til deltagerne, og SuperBrugsen sørger for bananer og chokolade. DJ Lasse Sørensen – kendt fra Buddy Holly i Skagen – spiller musik på udvalgte tidspunkter.

Tilskuerne kan hygge sig med sodavand, kaffe, øl og vin i Sparekassen Danmark Lounge.

“Der plejer at komme en del tilskuere, når vi afvikler disse ranglisteturneringer, og det fornemmer vi også bliver tilfældet i år. Vi har meget travlt i juledagene, og vi kan høre på folk, at de glæder sig.”

Henrik Geisler

Der spilles i flere kategorier: DPF25, DPF50, DPF100 og DPF200.

Sidstnævnte kategori er de bedste spillere. Her afvikles der både en række for damer og herrer i Skagen, og de spiller torsdag fra kl. 15.20 til 22.30.

Både Allan Kolbro Nielsen og Henrik Geisler er med i DPF200, hvor de danner par med henholdsvis Victor Svendsen og Mikkel Stoffersen. I denne række er Kresten Mosbæk, sportsvært på DR1, topseedet sammen med Malthe Nielsen.

“Vi er vant til at spille turneringer, men for flere spillere i DPF25 er der tale om deres første ranglisteturnering, og her er det dejligt at se, at vi har en del modige lokale spillere, som har lyst til at prøve kræfter med andre modstandere.”

Allan Kolbro Nielsen

Alle er velkomne til at kigge forbi Skagen Padelcenter torsdag og fredag, hvor det er gratis at komme ind.