09 september, 2022 Nyheder

Giv en skagensgave!

Toppen af Danmark revitaliserer Skagen Gavekortet med en ny nem og brugervenlig hjemmeside, og samtidig bliver det nemmere at ombytte det digitale gavebevis købt på nettet til reelt betalingskort og flot gavekort eller gaveæske.

“Vi binder byens forretninger sammen med Skagen Gavekortet. Med et Skagen Gavekort kan du give en gave, der kan spænde fra en næsetrimmer i Kop og Kande til en rødspætte a la skawbo på Brøndums Hotel eller over dagligvarer i Superbrugsen til en overnatning på Ruths Hotel i Gl. Skagen. Vi låser ikke modtageren fast i et valg, men giver fuld handlefrihed i rigtig mange af byens forretninger, restauranter, hoteller og museer.” siger direktør i Toppen af Danmark René Zeeberg.

Bedre mulighed for en gave i sidste øjeblik

“Det er helt nyt, at vi har fået Superbrugsen med i gavekorts-ordningen, og det betyder for det første, at det er blevet meget nemmere at få ombyttet det digitale gavebevis til et reelt betalingskort eller et flot gavekort eller en gaveæske. Og så er det jo en voldsom udvidelse af åbningstiden, idet Superbrugsen har lange åbningstider og derfor giver bedre muligheder for dem, som arbejder og har svært ved at komme til os i Toppen af Danmark eller i Tonnys Blomster inden for vores åbningstider” siger Toppen af Danmarks online manager Jesper Kannegaard.

“Baggrunden for revitaliseringen af hjemmesiden, er blandt andet tilbagemeldinger fra brugere, som har ønsket en nemmere hjemmeside og bedre åbningstider, og det har vi lyttet til og gjort noget ved,” fortæller Jesper Kannesgaard.

Lokal nethandel

“Med lidt god vilje kan man sige, at vi med skagensgavekortet gør nethandlen lokal. Du køber gavekortet på nettet og handler i byens butikker og støtter op om den handel og det restaurant- og kulturliv vi har her i byen,” siger René Zeeberg, og hans kollega Jesper Kannegaard supplerer:

“Men vi sender faktisk også en del gavekort ud af byen. Skagen er jo særlig på den måde, at mange mennesker udefra også bruger vores by. Og vi oplever, at folk langvejs fra også bestiller et Skagen Gavekort, for eksempel som bryllupsgave eller en gave til nogen, som måske skal på ferie her i området.”

Skagen Gavekort kan også købes helt udenom nettet i enten Toppen af Danmark, hos Tonnys Blomster eller i Superbrugsen.

“Det er Toppen af Danmarks håb, at Skagen Gavekort bliver den foretrukne gave til bryllupper, mærkedage, familiefester og jul. Og gavekortet har allerede en pæn omsætning, som ligger på omkring en million i vores gode år,” siger direktør i Toppen af Danmark, René Zeeberg.

Se hvor Skagen Gavekortet kan bruges på www.skagengavekort.dk