04 oktober, 2023 Erhverv

GF Forsikring åbner kontor på toppen af Danmark

Det medlemsejede GF Forsikring åbner nu et lokalt kontor i Skagen. Det sker blandt andet for at imødekomme ønsket om lokal rådgivning.

Torsdag den 5. oktober slår GF Nord dørene op til et nyt lokalt kontor i Skagen. Det handler om synlighed muligheden for en ultralokal rådgivning. Daglig leder af GF Nord Tina Philipsen forklarer:

“Vi har rigtig mange medlemmer, der bor i Skagen – og vi vil gerne have endnu flere. Samtidig ønsker medlemmerne en lokal rådgiver, de kan komme forbi. På den måde slår vi med Skagen-kontoret to fluer med ét smæk: Det giver noget synlighed, og vi tilbyder en super lokal rådgivning,”

siger hun og fortsætter:

“Kontoret ligger rigtig godt og centralt – og jeg tror på, at vi på den måde bliver ret synlige lokalt i gadebilledet. Jeg glæder mig til at åbne dørene for GF Forsikrings hidtil nordligste kontor.”

Det bliver Lone With Burskov, der bor i området, som vil sidde fast på kontoret, der holder til på adressen Skolevej 12 i Skagen. Kontoret kommer til at holde åbent hver torsdag og fredag mellem kl. 9 og 16.

GF Nord har lejet sig ind hos en ejendomsmægler i byen. Om et års tid vil de evaluere, om det set up fungerer – og om kontoret har den rette placering.  

Udover i Skagen har GF Nord kontorer i Frederikshavn og i Hjørring.