13 maj, 2022 Erhverv

Generationsskifte i Mariendal El-Teknik A/S

Johan Ungermann Poulsen er pr. 1. maj udnævnt til CEO/ administrerende direktør for Mariendal El-Teknik A/S og Mariendal Energi Teknik ApS. Johan Ungermann Poulsen har tidligere varetaget stillingen som salgs- og driftsdirektør.

Ejer og nu forhenværende direktør, Keld Ramlov, indtræder som bestyrelsesformand og fortsætter dermed det gode samarbejde med Johan Ungermann Poulsen.

De rette kompetencer og det rette mindset

”Johan er den helt rigtige til at stå i spidsen for Mariendal El-Teknik’s fremtidige udvikling. Han kommer med et stærkt kommercielt mindset og en solid uddannelsesmæssig ballast – både teknisk og ledelsesfagligt. I tillæg kommer Johan med en bred ledelseserfaring indenfor teknik- og infrastrukturbranchen og hertil matcher vi bare hinanden rigtig godt, både i vores værdier samt vores professionelle virke. Det er derfor med ro i maven, at jeg overlader posten til ham. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde og medvirke til at støtte Mariendal El-Teknik’s videre vækstrejse, nu som bestyrelsesformand”, udtaler ejer, Keld Ramlov.

Fokus på grøn omstilling – i snart 100 år

Rejsen til den virksomhed som Johan Ungermann Poulsen fremadrettet skal stå i spidsen for, begyndte for snart 100 år siden med en både bæredygtig og grøn tilgang til samfundet omkring sig. Mariendals vandmølle producerede for første gang grøn energi i 1923 – og den producerer stadig grøn energi den dag i dag.

Mariendal Mølle blev starten til en nytænkende installationsvirksomhed, som siden 1923 har arbejdet med installation af infrastruktur og energibesparende løsninger til et bredt udvalg af kunder.

”Siden dengang er virksomheden vokset og Mariendal El-Teknik A/S har i dag rundet 250 medarbejdere fordelt på 8 lokationer i Jylland og på Sjælland – og de grønne løsninger er blevet endnu vigtigere for vores omverden, hvilket forpligter os alle”, udtaler administrerende direktør Johan Ungermann Poulsen og fortsætter

”Mariendal El-Teknik’s helt store styrke findes i én unik kombination af teknisk bredde- og dybde. Jeg mener at vi som teknisk samarbejdspartner har en konkret forpligtelse i at hjælpe vores omverden med den grønne omstilling. Her kan vi som samarbejdspartner f.eks. hjælpe med optimering af CO2 udledning via fulde automationsløsninger. Specielt kombinationen mellem stærke automationsløsninger og energirigtig infrastruktur med eksempelvis varmepumper, køling samt el-ladestandere til erhvervs- og industrivirksomheder kræver erfaring og de helt rigtige kompetencer – og dem har Mariendal.

– Fremadrettet vil vi satse endnu mere på de grønne og bæredygtige løsninger, der i samspil med vores øgede fokus på digitalisering skal komme vores kunder til gavn.”

Johan Ungermann Poulsen

Om Mariendal

Mariendal El-Teknik A/S er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med mere end 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, rådgivning, installation og servicering af el, automation, køl og varme og sikring. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde som en naturlig del af hverdagen – og vi gør os umage. Mariendal fylder 100 år i 2023