• Forside
  • Nyheder
  • Generationsskifte & 30 års jubilæum hos Fleurie & Delux Skagen
21 marts, 2023 Nyheder

Generationsskifte & 30 års jubilæum hos Fleurie & Delux Skagen

Det er med glæde, at Bettina efter 30 år overlader roret til sin datter Emilie.

“Jeg, Emilie, har efter 7 år i Århus med uddannelse og konsulentjob valgt at vende hjem, både til skønne Skagen og til modebranchen, som begge er rodfæstet i min DNA. Jeg glæder mig til at blive en del af Skagens lokalmiljø igen og til at komme ud i den smukke natur. Jeg brænder for at vejlede og klæde kvinder på ud fra den enkeltes personlige stil, da mode er et sprog, ens personlighed kan udtrykkes gennem.”

Emilie Fage Schou Ifversen

Konceptet er fortsat det samme i Fleurie & Delux Skagen ~ hvor vi inspirerer med tøj, sko og accessoires i lækre kvaliteter, gode pasformer og til priser i øjenhøjde. Skagens natur og farver vil fortsat være inspirationen til vores univers og vores egne Delux Skagen kollektioner, som er klassiske designs med fokus på, at tøjet har en lang designmæssig levetid.

“Jeg er så heldig, at teamet består! Hvorfor I fortsat vil møde søde Lone i butikken med sin kyndige vejledning og altid gode humør. Bettina vil I også kunne møde i butikken, da hun fremadrettet vil agere som kreativ sparringspartner på bl.a. Delux Skagen kollektionerne og indkøb.”

Emilie Fage Schou Ifversen

Generationsskiftet og butikkens 30 års jubilæum fejres med manér i weekenden d. 1. og 2. april. Begge dage fra kl. 10.00 – 17.00.

Her vil Bettina og Emilie fylde butikken med skarpe priser og ikke mindst præsentere en række lækre forårsvarer.