Søndag eftermiddag blev en festlig og mindeværdig dag på havnen i Skagen, da Casper og Michael sammen med resten af teamet bag Spisehuset Skagen bød indenfor til åbningsreception i de historiske lokaler, hvor Jørgens Spisehus i årevis har været samlingspunkt for både lokale og besøgende.
Receptionen blev mødt med stor opbakning – lokalerne var fyldte, stemningen høj, og interessen for det nye kapitel i spisehusets historie var tydelig.
Der blev serveret smagsprøver på nogle af husets retter, skænket lidt godt i glassene og udvekslet mange varme ord og lykønskninger.
Som tidligere omtalt her på Skagen Nyt, er det de to erfarne kokke Casper og Michael, der har overtaget roret efter Jørgen Andersen, og med navneskiftet til Spisehuset Skagen lægges der op til en naturlig videreudvikling af det folkekære koncept – med respekt for dets rødder og historie.
De nye ejere lægger vægt på klassisk dansk mad lavet fra bunden – ærlig mad med gode råvarer og stolte håndværkstraditioner.
Det bliver et sted, hvor både lokale og turister skal føle sig velkomne og trygt kunne sætte sig til bords til et solidt og smagfuldt måltid.
Nu hvor receptionen er vel overstået, ser holdet bag frem til den officielle åbning, som finder sted i morgen tirsdag.
Her slår Spisehuset Skagen dørene op for almindelig servering – og ambitionen er klar: At levere god, hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser, hvor både service og smag er i højsædet.
Casper og Michael glæder sig til at tage imod både stamkunder og nye gæster og vise, hvad Spisehuset Skagen har at byde på – fra klassikere som stegt flæsk (hver onsdag), schnitzel mit alles, og smørrebrød til lækre aftenretter, der ligesom resten af menukortet afspejler kvalitet og kærlighed til det danske køkken.
Læs mere om menuen og åbningstider på: spisehusetskagen.dk
Vi ønsker Spisehuset Skagen et stort tillykke og ikke mindst held og lykke med åbningen og glæder os til at følge med i næste kapitel for det traditionsrige spisested på havnen i Skagen.
Fotograf: Kristoffer Vangsted