02 juli, 2024 Det sker

Fuld gang i børnefestivalen hos Skagen Kirke fra start

Skagen Kirke inviterer i dag, tirsdag til børnefestival på kirkens græsplæne helt frem til 18.00

Skagen Kirkes græsplæne er for en dag omdannet til en legeplads for børn i alle aldre.

På pladsen finder man hoppeborge af forskellige størrelser til både små og store børn.

Der er bålfade, så man kan hygge sig med at lave popcorn og bage snobrød i lange baner.

I det store telt kan man fremstille forskellige ting for de fingernemme – decopage på glas og sten, maling på træ, perler på snor og meget andet.

På græsplænen foran kirken finder man forskellige legeaktiviteter, såsom kæmpe hulahopringe, kongespil, stylter og spil, som kan prøves rundt omkring på plænen.

I kaffeteltet er der både kaffe, saft og hjemmebagt kage, så længe det rækker. Her er det muligt for børn samt de voksne, som måtte komme forbi – med eller uden børn eller børnebørn – at sidde og nyde en kop kaffe.

I år er der to koncerter med Michael Back & Hurlumhej-orkestret. Den første koncert er kl. 10:00, som er målrettet de mindste børn, mens den anden er kl. 13:00, som er målrettet de lidt større børn.

Kl. 16.30 i kirken er der gudstjeneste i børnehøjde, hvor sognepræst Henrik Bang-Møller og kirke- og kulturmedarbejder Liselotte Bastholm Kristensen vil fortælle historier fra bibelen og åbne dem hemmelige skattekiste. Vi skal også synge en masse sammen, og efter børnegudstjenesten er der tændt op for grillen, hvor der vil blive serveret pølser og brød.

Det hele er gratis, men alt, hvad der bliver lagt i ”Tak for kaffe”-bøtten, går til kirkens missionsprojekt.

Så tag et tæppe med og nyd samværet med andre børn, familier, bedsteforældre og enhver, der har lyst til at være med til et par hyggelige timer i og omkring Skagen Kirke.

Se hele programmet og læs mere på www.skagenkirke.dk