01 september, 2021 Det sker

Foyer Blues med Lothar & Nande

Kom med til international blues og høj stemning lørdag den 4. september 2021 kl. 13:00 når Kulturhus Kappelborg åbner dørene og byder velkommen til en forrygende eftermiddag i godt selskab med Lohtar & Nande.

Det bliver en humoristisk historiefortælling og mesterlig blues, spillet med hjerte og virtuositet og et gensyn med de 2 danske bluesentusiaster Tim Lothar og Peter Nande.

Duoen Tim Lothar & Peter Nande bringer en underholdende og spontan tilgang til den akustiske blues.

Armeret med guitar, mundharpe, jug, vaskebaljebas, skeer, kufferttrommer og vaskebræt tager de publikum med på en rejse i de mere obskure gamle bluessange.

Lothar udforsker spektret af landdistrikterne Mississippi og Piemonte -bluestraditioner, bevæbnet med sine gamle slagne guitarer. Han spiller trommer og hi -hat med fødderne, mens han synger. Det er fascinerende at se, men hvad man sandsynligvis vil huske, er stemmen – en støvet, ensom hobo stønnen, en stemme med kilometertal, fra en mand med mange historier at fortælle.

Nande deler Lothars passion for countryblues, men bringer også en livlig blanding af elektriske ’juke joint’ blues og boogie efter anden verdenskrig til showet. Nande, der er kendt som vokalist og harpespiller, spiller i denne indstilling også vaskebaljebas, kæbeharpe, kande og forskellige slaginstrumenter.

Sæt disse to begavede musikere sammen, og resultatet er en overbevisende blanding af bluesstilarter og en løs, naturlig stemning. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musik og er helt trygge ved at arbejde sammen. De hygger sig på scenen, og de tager publikum med på turen.

Forvent humoristisk historiefortælling, improviseret jamming og ærlig musik når det er bedst.

Køb billet på: www.kappelborgskagen.dk