26 oktober, 2022 Nyheder

Forny dine gamle møbler hos Huset Holst

Boligforretningen Huset Holst i centrum af Skagen er kendt for at forhandle designmøbler, lamper, havemøbler og interiør – alt sammen nøje udvalgt med et helt særligt tungtvejende udvælgelseskriterium: kvaliteten skal være høj og du skal helst have lyst til at beholde de ting, du køber i butikken, i mange mange år.

Vi vil gerne lave ordentlige handler med både kunder og de virksomheder, vi selv handler med. Det gør vi ved at sælge produkter, som vi selv tror på og hvor man kan se, at der er et godt håndværk og et godt tænkt design bag”, udtaler Lars Holst, indehaver af Huset Holst.

Af den grund giver det også særlig god mening, at Huset Holst nu har indgået et samarbejde med en af byens mindre håndværkervirksomheder, hvor netop det gode håndværk og det langtidsholdbare element er bærende. For nyligt er den lokale møbelpolstrervirksomhed Bergqvist & Carlsen nemlig blevet tilknyttet forretningen og det er fra nu af muligt at få bevaret og ompolstret gamle møbler med dette nye samarbejde.

I Danmark har vi så stærk en design-DNA, fordi de gode møbler og det gode design er blevet gemt og vedligeholdt – dette arbejde vil vi gerne videreføre. Og så synes jeg, at vi har en vigtig opgave i at tage kunderne med helt ned i detaljerne, så de lærer deres møbel at kende i alt fra valg af betræk, til syninger og fyld – det er en viden, der i dag er gået tabt for mange, når de køber nye møbler”, udtaler Silas Carlsen, møbelpolstrer.

Bergqvist & Carlsen er en lille familievirksomhed med værksted i Hulsig og der er dermed ikke langt fra henvendelse til færdigt arbejde.

Vi er så glade for dette samarbejde og det har en kæmpeværdi for os som møbelforretning at kunne tilbyde den service det er, at man nu også kan få bevaret sine møbler her. Vi går op i gode møbler med høj kvalitet og det er ikke altid ensbetydende med, at man skal købe nyt,” siger Henrik Holst, indehaver af Huset Holst.

Samarbejdet har imidlertid også en anden dimension end blot møbler.

Vi vil gerne slå et slag for de lokale samarbejder og i særdelhed vil vi gerne hjælpe unge og nye virksomheder til at få et fodfæste i byen. Vores familie har været i byen i mange generationer, men vi mærker jo tydeligt, at der er langt færre mennesker i Skagen end der har været og at tilflytningen er lav. Når der så flytter et par til Skagen som Bergqvist & Carlsen, vil vi gerne gøre vores til, at de føler sig velkomne og får lyst til at blive her i byen”, fortsætter Henrik Holst.

Få mere information om muligheder og priser ved henvendelse i forretningen.