• Forside
  • Nyheder
  • Foredragsaften på Kystmuseet om “Forfatternes Skagen”
19 september, 2021 Nyheder

Foredragsaften på Kystmuseet om “Forfatternes Skagen”

Torsdag den 30. september kan du høre Kystmuseets arkivar Hans Nielsen fortælle om de mange forskellige forfattere i Skagen, der har givet liv til en række sjove karakterer i deres romaner og noveller.

Tag med på en rejse gennem spændende forfatterskaber med tilknytning til Skagen, i godt følgeskab med Kystmuseets arkivar Hans Nielsen.

I løbet af aftenen får du præsentationer, anekdoter og tekstprøver, som vil kunne inspirere til at man selv giver sig i kast med den omfattende skønlitteratur, der er forbundet med byen. Mød Johanne Tusindben, Isbjørnen, fru glarmester Dahl, Søkongen, Bette Niels, Tossemanden og mange andre løjerlige skikkelser, som Skagens forfattere har givet liv i romaner og noveller.

Foredraget finder sted på Kystmuseet Skagen fra klokken 18:30-19:30, og det koster kr. 150. Inkluderet i prisen er en sandwich samt en vand/øl, og billetten gælder også til Kystmuseets afdelinger i en uge fra arrangementets dato. Billetter kan købes online via www.Kystmuseet.dk eller på Kystmuseet Skagen.