06 december, 2021 Nyheder

ForårsRevyholdet er i julehumør

Holdet bag ForårsRevy 2022, der opføres på Hotel Hvideklit i perioden 11., 12., 16., 17., 18. og 19. marts, har nu valgt de tekster, der skal bruges i den kommende revy.

Der mangler kun en opdatering af enkelte numre med de seneste og mest aktuelle nyheder – siger instruktør Kalle Meyer Vestergaard – Vi har en buket af sprudlende dejlige, alvorlige, crazy, supersjove og velklingende musikalske numre klar, og et stort hold bag revyen, der simpelthen bobler af energi! Så publikum kan godt glæde sig! – Og selvom der stadig er længe til jul, har aktørerne taget forskud på gaverne. Der var nemlig rollefordeling søndag den 28. november – Så kan de bruge juleferien på at lære teksterne udenad – siger instruktøren med et glimt i øjet.

Når publikum næste år tager plads i salen, venter der dem en helt særlig oplevelse! For revyen 2022 er lidt mere end tidligere års revyer. Den kan nemlig fejre 40-års fødselsdag, oheltg det vil helt sikkert være med til at gøre den endnu mere festlig end nogensinde før!

Billetsalget startede den 2. oktober og i skrivende stund er halvdelen af billetterne solgt. En af dagene er endda helt udsolgt.
Hvis nogen mangler ideer til en julegave, kan vi varmt anbefale, at man går ind på www.foraarsrevy.dk og bestiller revybilletter!! Glæd jer selv, gode venner og familie med en gave, der med garanti giver en fantastisk oplevelse og et godt grin!! Det bliver et brag af en revy!

ForårsRevyen ønsker alle en rigtig Glædelig Jul!!!!