06 september, 2022 Kultur

ForårsRevyen 2023 får nyt spillested

Når Forårsrevyen åbner dørene til hele 8 forestillinger i marts 2023, bliver det i helt nye omgivelser.

Det er nemlig Gaardbogaard Gods og deres flotte sal, som mange i forvejen kender fra musikalske arrangementer med kendte kunstnere, der danner rammen om revyen.

Vi har været rigtigt glade for tiden på Hotel Hvideklit, og det krævede store overvejelser at flytte til et nyt sted! Men da vi så faciliteterne på Gaardbogaard Gods, var vi ikke i tvivl!

I de nye omgivelser kommer vi nemlig meget tættere på publikum. Der er ikke plads til lige så mange som tidligere, men til gengæld kommer alle tættere på scenen! Og den mindre plads kompenseres med 2 ekstra forestillinger, så der i stedet for 6 bliver 8.

Hvad er ellers nyt?
Vi har besluttet ikke længere at have bal efter forestillingen på lørdage!

Vi har nemlig set, at interessen for festdelen er dalet de senere år. Til gengæld har vi genindført revybussen! På fredage og lørdage vil der således køre bus tur/retur fra Ålbæk Station og Ålbæk Badehotel.

Baren er åben til bussen kører, og der vil være hyggemusik i salen. Så kan man stille og roligt sidde og hygge sig og nyde en drink et stykke tid efter revyen er slut.

Spisning før revyen leveres af Den Fornøjelige, der laver forskellige lækre buffetretter til de enkelte forestillinger. Desuden samarbejder vi med Aalbæk Badehotel, der tilbyder en skarp revypris, så de gæster der kommer langvejs fra, eller som blot ønsker at lave en tur ud af det, kan overnatte på Aalbæk Badehotel og bruge revybussen fra J.C. Turistbusser til transport frem og tilbage!

Sceneholdet, der er uændret siden sidst, består af Anja Lønborg, Jonas David, Lisbet Lykkegaard, Mads Vestergaard og Dorthe Pedersen og Kalle Meyer Vestergaard er tilbage som instruktør efter et års pause.
Alle er nu i fuld gang med at finde gode tekster til revyen, der har premiere den 10. marts 2023.

Det bliver et brag af en revy, og vi glæder os helt vildt til at se jer i vores nye og flotte omgivelser.

Billetsalget starter lørdag den 1. oktober kl. 12.00, men man kan allerede nu klikke ind på www.foraarsrevy.dk og læse om arrangementet.