08 april, 2022 Det sker

Forårskoncert med Gasterne på Kystmuseet Skagen

Onsdag den 20. april slår Kystmuseet Skagen dørene op til en stemningsfuld forårskoncert med Gasterne. Her kan du glæde dig til en musikalsk rundrejse med forårssange fra en række forskellige lande og fællessange fra den danske sangskat. 

Der er forår i luften og rundt omkring os pibler det frem i naturen med forårsblomster samt grønne skud på træer og buske. De skønne forårstegn giver den helt rigtige stemning til Kystmuseets kommende forårskoncert med Gasterne, der finder sted onsdag den 20. april fra kl. 19:30-21:00.

Her byder Gasterne på et stemningsfuldt repertoire med forårssange af vidt forskellig oprindelse fra vores nabolande i nord, Tyskland, Grækenland, Rusland og Danmark.

I løbet af aftenen bliver der også fællessang, hvor publikum inviteres til at synge med på folkekære sange fra den danske sangskat.

Billetter kan købes enten på Kystmuseet Skagen eller på Kystmuseets webside. Pris per person kr. 160, og billetten inkluderer koncert, et glas vin eller en øl/vand samt lidt mundgodt.

Velkommen til en hyggelig forårskoncert i godt selskab med Gasterne!