• Forside
  • Nyheder
  • Fleurie & Delux Skagen lancerer webshop: Servicerer nu i endnu højere grad kunder over hele landet
15 juni, 2024 Nyheder

Fleurie & Delux Skagen lancerer webshop: Servicerer nu i endnu højere grad kunder over hele landet

Den populære dametøjsbutik Fleurie & Delux Skagen, som er beliggende på gågaden i Skagen, har taget et stort og ikke mindst spændende skridt, ved at lancere deres egen webshop.

Nu kan kunder over hele landet nemmere få glæde af butikkens unikke sortiment, hvis de ikke har mulighed for at besøge butikken i Skagen.

Et Nyt Online Univers

Med åbningen af webshoppen www.deluxskagen.dk introducerer butikken et online univers, hvor kunderne kan finde et bredt udvalg af tøj og accessories.

På webshoppen præsenteres butikkens eget mærke “Delux Skagen” sammen med håndplukkede styles fra betroede leverandører i Sydeuropa under kategorien “A Taste of Fleurie”.

Derudover kan kunderne også opdage spændende produkter fra udvalgte danske mærker.

I anledning af webshoppens lancering tilbyder Fleurie & Delux Skagen specielle åbningstilbud på et bredt udvalg af skindtasker, både online og i den fysiske butik.

En ny shoppingoplevelse

Webshoppen er designet til at tilbyde kunderne en nem og inspirerende shoppingoplevelse, uanset hvor de befinder sig i landet.

Med et omfattende udvalg af tøj og accessories, som kunderne kender og elsker fra den fysiske butik, er der noget for enhver smag.

For at besøge webshoppen og opdage de mange spændende produkter, kan du gå til www.deluxskagen.dk.

Taknemlig over modtagelsen

Indehaver Emilie Ifversen og hendes team er utrolig glade for den varme modtagelse, som webshoppen har fået:

“Vi er meget taknemmelige over de varme reaktioner og de mange ordrer, vi har modtaget her godt en uge efter lanceringen,” – fortæller Emilie.

Det er tydeligt, at kundernes positive feedback og entusiasme har været- og fortsat er, en stor motivationsfaktor for teamet bag Fleurie & Delux Skagen, som glæder sig til at betjene butikkens kunder – nu både fysisk og online.

Om Fleurie & Delux Skagen

Fleurie & Delux Skagen er en anerkendt dametøjsbutik i Skagen, kendt for sit unikke sortiment og eget design under tøjmærket Delux Skagen, som er i lækre kvaliteter, gode pasformer og til priser i øjenhøjde.

Butikken har opbygget et solidt ry gennem årene og tilbyder nu deres produkter online for bedre at kunne servicere deres kunder i hele landet.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Fleurie & Delux Skagens nye webshop og de eksklusive åbningstilbud.

Besøg www.deluxskagen.dk eller den fysiske butik på Sct. Laurentii Vej 60B i Skagen, og lad dig inspirere af de mange smukke styles og håndplukkede produkter.