Velkommen til en Kulinarisk aften i havets tegn
Oplev en fantastisk aften i Skagen! Onsdag den 17. juli byder Simpelt dig velkommen til en eksklusiv Fiske- og Skaldyrsaften. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at nyde en aften fyldt med smag, kvalitet og kreativitet.
På denne ekstraordinære aften får vores chefkok selskab af souschefen, Nicklas, fra den prisvindende gourmet restaurant Mielcke & Hurtigkarl i København. Nicklas er
kendt for sin ekspertise inden for gastronomi og bringer sin kreative kulinariske vision til Skagen for at skabe en mindeværdig oplevelse for jer.
Mielcke & Hurtigkarl er en af de mest anerkendte restauranter i Danmark og er kendt for sin innovative tilgang til gastronomi. På trods af deres høje standard har de til manges forundring endnu ikke modtaget en Michelinstjerne, hvilket mange i branchen finder uretfærdigt. Deres deltagelse i skaldyrsaftenen hos Simpelt er derfor en enestående mulighed for at give gæsterne en oplevelse af gourmetmad på det højeste niveau – et niveau hvor kun ganske få andre kan lege med.
Menuen vil denne aften bestå af fem gourmet serveringer fra havet, der har et gastronomisk udgangspunkt i friskfanget fisk og skaldyr fra Skagerrak og Kattegat. De individuelle serveringer har ophav i kokkenes egen smagsfortolkning af råvaren, hvorfor hver servering vil give et nyt indblik i de mange smagsnuancer og muligheder, der eksisterer inden for fisk og skaldyrenes smagsunivers. Ved arrangementet kan vores gæster desuden komplimentere smagsnuancerne ved vores nøje udvalgte vinsortiment.
Arrangementet er allerede meget eftertragtet, så vi anbefaler at I reservere jeres bord i god tid.
Vi ses til en uforglemmelig Fiske- og Skaldyrsaften hos Simpelt på havneplads 20, 9990 Skagen.