• Forside
  • Nyheder
  • Fire personer anholdt efter anmeldelse om voldtægt i Skagen
22 juli, 2022 Nyheder

Fire personer anholdt efter anmeldelse om voldtægt i Skagen

Nordjyllands Politi har fredag modtaget en anmeldelse om en voldtægt i Skagen.

Voldtægten skulle have fundet sted på Color Hotel Skagen hvor politiet også har afspærret et værelse.

Politiet udtaler selv følge

”Vi modtog tidligt i morges, den 22. juli kl. 04.08, en anmeldelse fra en 20-årig kvinde om, at hun var blevet voldtaget på et hotel i Skagen,” bekræfter den efterforsknings-ansvarlige, vicepolitiinspektør Niels Kronborg

Nordjyllands Politi indledte øjeblikkelig en efterforskning af denne anmeldelse ude på stedet, hvor politiet fortsat arbejder, ligesom den 20-årige kvinde er afhørt og undersøgt af politi og retsmedicinere.  

”Dette efterforskningsarbejde har foreløbig ført frem til, at vi i morges ude på stedet har anholdt fire mænd med tilknytning til det hotelværelse, hvor overgrebet fandt sted,” siger Niels Kronborg, der understreger, at Nordjyllands Politi – af hensynet til efterforskningen og kvinden – ikke på nuværende tidspunkt har mulighed for frigive yderligere detaljer fra efterforskernes aktuelle undersøgelser i sagen.

”Vi er stadig på et tidligt stadie i efterforskningen. Og vi har et stort arbejde foran os med at klarlægge de nærmere omstændigheder af hele forløbet. Anmeldelser om voldtægt tager vi meget alvorligt – og derfor skal vi have efterforsket sagens omstændigheder særdeles grundigt,” pointerer vicepolitiinspektøren, der også understreger, at efterforskningen vil vise, hvorvidt der skal rejses sigtelse mod en eller flere af de aktuelt anholdte. 

Det er dette efterforskningsarbejde, der skal danne grundlag for en stillingtagen til mulige fremstillinger i grundlovsforhør.