• Forside
  • Nyheder
  • FF Skagen og Scandic Pelagic donerer 100.000 kr. til ukrainske borgere i Skagen og Ålbæk
08 juni, 2022 Nyheder

FF Skagen og Scandic Pelagic donerer 100.000 kr. til ukrainske borgere i Skagen og Ålbæk

Bestyrelserne i FF Skagen og Scandic Pelagic har besluttet at donere 100.000 kroner til at støtte ukrainske borgere i Skagen og Ålbæk.

“Vi ser allerede nu, at civilsamfundet i form af frivillige gør et kæmpe arbejde med modtagelsen og integrationen af vores ukrainske medborgere. Det tror vi helt klart er nøglen til god integration i vores lokalsamfund.”

Jens Borup, bestyrelsesformand for FF Skagen og Scandic Pelagic

De mange frivillige hjælper allerede med tolkning, tøj, legetøj, inventar og meget mere til de ukrainske borgere.

“FF Skagen og Scandic Pelagics donation er tiltænkt hjælp med økonomisk støtte til ukrainere, som har behov for hjælp, som ikke kan honoreres gennem frivillighedsprojekter og/eller i myndighedssystemet.”

Jens Borup

Støtten er ikke kun personbåret, den henvender sig også til foreninger/frivillige, som vil tilbyde de ukrainske borgere en oplevelse, som kan styrke deres tilknytning til lokalsamfundet.

FF Skagen og Scandic Pelagic har indgået et samarbejde med de frivillige tovholdere fra Skagen og Ålbæk som koordinerer indsatsen mellem de nye borgere og integrationsmyndighederne i Frederikshavn Kommune. De vil sammen med HR-Chef i Scandic Pelagic, Susanne Nielsen, vurdere ansøgningerne om økonomisk støtte.

Hvis du har behov for støtte eller sidder med et projekt, som henvender sig til vores nye borgere, så rekvirer et ansøgningsskema på selskabernes hjemmeside – www.ffskagen.dk eller www.scandicpelagic.com

Vi hilser vores nye borgere velkomne.