• Forside
  • Erhverv
  • Feriepartner Tversted og Skagen overtager lokalt og traditionsrigt udlejningsbureau
12 april, 2022 Erhverv

Feriepartner Tversted og Skagen overtager lokalt og traditionsrigt udlejningsbureau

Efter mere end 33 år i feriehusbranchen har ejerne af Skagen Ferie besluttet at overdrage nøglerne til det veletablerede udlejningsbureau Feriepartner Tversted og Skagen, som fremover vil servicere de trofaste udlejere og feriegæster i området.

Det nordlige Danmark rummer et utal af ferieoplevelser, og især Skagen har i mange år været en populær destination for både danske og udenlandske turister. Derfor købte Elna og Henning Larsen i 1988 udlejningsfirmaet Skagen Ferie, der oprindeligt skulle have været et hobbyprojekt, som Skagen-parret kunne administrere fra hjemmeadressen ved siden af deres daværende jobs.

Nu har parret imidlertid valgt at trække sig tilbage og overdrage udlejningen til det erfarne bureau Feriepartner Tversted og Skagen, som efter overdragelsen råder over mere end 300 huse i blandt andet feriebyerne Tversted, Skagen, Ålbæk, Jerup og Skiveren.

“Skagen Ferie har budt på en fantastisk rejse, som vi aldrig vil fortryde. Det har været en sand fornøjelse at kunne bidrage til områdets store udvikling gennem de seneste mange år. Nu vil vi læne os tilbage og nyde at følge med i udviklingen fra sidelinjen i både Skagen Ferie og dette fantastiske område på toppen af Danmark”.

Det forklarer den nu tidligere ejer af Skagen Ferie Elna Larsen.

Markeringen af et generationsskifte

Overdragelsen markerer et generationsskifte, og gæsterne skal fremover leje deres ferieboliger gennem det veletablerede udlejningsbureau Feriepartner Tversted og Skagen, som allerede har et godt kendskab til området.

“Vi er vant til at håndtere mange stamgæster i området, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at gæster og husejere føler sig taget godt imod. Skagen Ferie er et traditionsrigt udlejningsbureau i denne del af Nordjylland, og vi vil bevare de samme gode værdier, som de tidligere ejere har bygget bureauet på, mens vi samtidig indfører nye tiltag”

Det siger bureauleder og partner Jesper Smidt fra Feriepartner Tversted og Skagen, og fortsætter: “Den største ændring bliver nok, at husene fremover skal bookes online, hvor det tidligere er foregået mere analogt ved direkte kontakt eller via telefon”.

Ifølge Jesper Smidt er antallet af bookede sommerhusuger på nuværende tidspunkt knap 10 procent over 2019-niveau, og Feriepartner Tversted og Skagen oplever allerede nu stor interesse for de nye huse i området.

“Vi oplever hvert år stor efterspørgsel på feriehuse i Skagen, men i år er interessen højere end nogensinde før. De nye huse gør os endnu mere attraktive på markedet, så lige nu arbejder vi på højtryk for at blive klar til højsæsonen, hvor vi både forventer mange danske og udenlandske gæster”.

Jesper Smidt, bureauleder

Udlejningsbureauet med base i Tversted består, foruden Jesper Smidt, af salgschef og partner Mads Buch Jensen og tre øvrige medarbejdere.