31 marts, 2023 Nyheder

Farverig kunst i Vilde Vaser

Der var stor interesse sidst billedkunstner Else Bilde udstillede sine farverige værker hos Vilde Vaser, så nu er chancen for at se en ny udstilling, frem til 16. april.

Det er i smukke omgivelser i Vilde Vaser, med glaskunst, træer, vaser, krukker og hvad dertil hører, at Else Bilde’s malerier kommer i sit rette element.

Det er glaskunstner Mikkel Yrst fra Silkeborg og blomsterkunstneren Karsten Pindstrup, der sammen har skabt Vilde Vaser, der har til huse i Det gamle Bibliotek, Sct. Laurentiivej i Skagen, med indgang fra Kroghsvej.

En farverig kunstner

Else Bilde er født i 1957 og opvokset i Aalborg, og var en årrække tilknyttet Galleri Portland som arbejdende kunstner og udstiller.

Hendes livsglæde, spontanitet og kreativitet afspejler sig altid i hendes malerier. Hun lader den abstrakte stilart forme sin kunst. Hendes stil bærer præg af farverigdom i både varme og kolde nuancer, brudt af mørke linjer.

Else Bilde lader sig inspirere overalt hvor hun færdes. Hun fordyber sig i nuet, når hun har penslen i hånden.

Fernisering

Der er mulighed for at møde kunstneren til en hyggelig snak og chokolade og bobler, lørdag den 6. april og lørdag den 15. april, begge dage fra kl. 11-15

Alle er velkommen.

 

Billedtekst: Else Bilde udstiller farverige malerier i Vilde Vaser.