• Forside
  • Erhverv
  • Erhvervsejendom i Fokus: Butikslokale med Central placering på gågaden i Skagen
02 maj, 2024 Erhverv

Erhvervsejendom i Fokus: Butikslokale med Central placering på gågaden i Skagen

Velkommen til en ny omgang Erhvervsejendom i Fokus, hvor vi sammen med EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel denne gang ser nærmere på et butikslokale som har en central placering på gågaden i Skagen.

Ejendomstype: Detail

Etageareal: 171 m²

Kælderareal: 8 m²

Pris: 4.795.000 kr.

ERHVERVSEJENDOMMENS BELIGGENHED

Denne ejendom er med den centrale placering den ideelle investeringsejendom i Skagen midtby.

Ejendommen er placeret få meter fra Vandkunsten i Skagen – en central plads som binder byen sammen, er rammen for en række events gennem året og binder gågaden sammen med Kulturhus Kappelborg med dets biograf, bibliotek og kulturelle arrangementer.

Med mange gode butikker i området og gode parkeringsforhold både bagved og umiddelbart foran butikken er der gode forhold for både kunder og ansatte.

ERHVERVSEJENDOMMENS INDRETNING

Butikslokalet på Sct. Laurentii Vej 60A i Skagen er et rummeligt lokale på 171 m², der ligger på gågaden i Skagen. Med denne god placering midt i byen er lokalet ideelt til en detailbutik eller lignende virksomhed, der ønsker at tiltrække masser af besøgende.

Butikslokalet har store vinduer, der giver masser af naturligt lys, og indretningen er moderne og indbydende. Der er rig mulighed for at skabe en attraktiv butik med masser af plads til at præsentere produkter og til at give kunder en behagelig shop­pingop­le­vel­se. I tilknytning til butikslokalet er der et lager på ca. 20 m².

Ejendomme blev i 2008 gen­nem­renove­ret, da butikslokalet blev udlejet til Imerco, der fortsat sidder til leje i lokalerne. Imerco har en uop­si­ge­lig­heds­pe­ri­o­de indtil d. 01.07.2025.

Skagen har gennem de senere år oplevet en markant fremgang i kryd­stogts­turis­men. I 2024 anløber 55 krydstogtskibe Skagen i perioden 08.05.2024 – 23.10.2024.

Samlet set medbringer disse krydstogtskibe langt over 100.000 passagerer – dertil kommer be­sæt­nings­med­lem­merne som ofte også er i land i Skagen.

Denne tilgang af købekraft understøtter et de­tail­han­dels­mil­jø, hvor spe­ci­al­bu­tik­ker trives side om side med kædebutikker. Der er således gode ge­n­ud­lej­nings­mu­lig­he­der, da flere kendte brands jævnligt er på udkig efter gode placeringer, eksempelvis til flagship stores.

ERHVERVSEJENDOMMEN I BILLEDER

Du kan blive endnu klogere på denne ejendom samt bestille en fremvisning lige her